OK Lliga

Hoquei sobre patins

ok lliga

El Barça, sis de sis

Hoquei sobre patins. L'Alcobendas només va intimidar el líder en el primer temps igualant un 2-0

.
El Barça Lassa segueix imparable al capdavant de l'OK Lliga i ahir va sumar el sisè triomf en sis jornades contra l'Alcobendas, que va acabar claudicant tot i un bon inici de partit. La defensa tancada dels madrilenys va aguantar cinc minuts justos els atacs blaugrana. Pablo Álvarez va llançar des de fora i Pau Bargalló la va engaltar al vol (1-0). Gual va assistir Matías Pascual i el Barça es va avançar per 2-0. L'Alcobendas, impulsat pel francès Florent David, va reaccionar amb dos gols en quatre minuts (2-2). Ricard Muñoz va demanar temps mort. Pascual va fer de seguida el 3-2 i Ordóñez va treure les teranyines de l'escaire des de fora (4-2). Panadero va estrenar el marcador del segon temps amb un gran tret i Candanedo va respondre (5-3). Pascual, hiperactiu, va matar definitivament el partit aprofitant al segon pal l'enèsima assistència del clarivident Gual (6-3), i Ordóñez, hàbil com sempre, va fer el setè de falta directa.

BARÇA 7 ALCOBENDAS 3

BARÇA LASSA: Fernández, Gual, Pascual, Bargalló i Álvarez –equip inicial–; Barroso, Panadero, Ordóñez i Lamas. ALCOBENDAS: Rodríguez, Álvaro. Martínez, López, Candanedo i G. Pérez –equip inicial–; Villanueva, Florent David, Mario Martínez, Jurado i M. Pérez (ps). GOLS: 1-0 (5') Bargalló. 2-0 (9') Pascual. 2-1 (11') López. 2-2 (14') David. 3-2 (15') Pascual. 4-2 (18') Ordóñez. 5-2 (31') Panadero. 5-3 (31') Candanedo. 6-3 (38') Pascual. 7-3 (42') Ordóñez, falta directa. ÀRBITRES: Tavera i Gorina. FALTES: 8 el Barça i 14 l'Alcobendas.