2a divisió FEF

El Cornellà no passa la prova en el duel de gallets

2a divisió B. Els verds cauen a casa contra un candidat a la part alta de la classificació per culpa d'un gol de Rafa Mir a vint minuts per acabar

Amb tota la competència que hi ha, una patinada descavalca qualsevol de la part alta. El Cornellà tenia ahir l'oportunitat d'afermar-se en la zona noble, però va caure a casa contra el València Mestalla, un equip que aspira als quatre millors quan acabi la lliga. El duel va ser molt igualat i el va acabar decidint Rafa Mir quan els verds més pressionaven. El València va començar dominant el partit i va tenir la primera ocasió en un xut d'Aridai. Aviat, però, Quim Araujo va monetitzar aquest domini aprofitant un rebuig d'Edgar a un xut de falta. Ni després de la diana, el filial valencianista va deixar que el seu rival s'apropés a la seva porteria, i el Cornellà només ho va fer a l'inici del segon temps. L'entrada d'Abraham va dinamitar la defensa de Curro Torres i les ocasions van començar a aparèixer. Finalment, Ñoño va fer el gol de l'empat en un servei de falta que el porter va tocar però ja quan era dins la porteria. Els de Jordi Roger ho van continuar intentant i van tenir la victòria en un gol fantasma de Ripoll que l'àrbitre no va considerar. A partir d'aquí, però, el partit es va refredar, i més encara quan Rafa Mir va aprofitar una errada del Cornellà, rebent una pilota entre línies, i va definir davant Marcos. Els de Jordi Roger en el tram final tampoc van tenir gaires oportunitats perquè el València no es va deixar dominar en excés.

ELS VESTIDORS VALÈNCIA M. 2 CORNELLÀ 1

El partit ha estat molt igualat però hem tingut una errada que ens ha condemnat
Jordi Roger
entrenador del cornellà
CORNELLÀ: Marcos, Sierra, Ñoño, Borja, Edgar, Gómez (Ahmed, 74'), Pep Caballé, Uche, Enric Gallego, Ripoll (Antonio, 60') i Lucas (Abraham, 46'). VALÈNCIA MESTALLA: Antonio, Nacho Vidal, Zotko (Marc, 46'), Charlie, Javi Jiménez, Gregory, Aridai, Quim Araujo, Jordi Sánchez (Rafa Mir, 68'), Carlos Soler (Eugeni, 78') i Nacho Gil. GOLS: 0-1 (21') Quim Araujo. 1-1 (54') Ñoño. 1-2 (73') Rafa Mir. ÀRBITRE: Monter Solans. T.G.: als locals Borja, Uche i al tècnic Jordi Roger; als visitants Charlie, Javi Jiménez i Nacho Gil. PÚBLIC: 800 espectadors al Municipal de Cornellà.
En la segona part hem estat molt bé però no hem tingut tant protagonisme per la pressió del rival
Curro Torres
entrenador del valència
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)