Handbol

Handbol

Retorn desitjat

El palafrugellenc Albert Rocas va tornar a jugar fa divuit dies, un cop superada la greu lesió al turmell dret

Un dels seus gols ha estat triat com el millor d'aquesta jornada de la lliga de campions

Es va lesionar l'octubre del 2015 en la lliga de campions i ha tornat en un partit de la mateixa competició europea

Va arribar a creure que no tornaria a jugar per la llarga lesió al turmell però ho ha fet i en poc més de quinze dies ha tornat a destacar en l'àmbit internacional i un dels seus gols ha estat triat com el millor d'aquesta jornada de la lliga de campions. Albert Rocas ha passat gairebé un any absent de les pistes per una lesió al turmell dret i s'ha hagut d'operar en dues ocasions. El palafrugellenc, de 34 anys, es va lesionar el 17 d'octubre del 2015 en l'escalfament d'un partit de la lliga de campions a la pista del Vojvodina Novi Sad serbi. Després d'un intent de tornar a la competició l'abril d'aquest mateix any i de tornar a recaure, no ha estat fins al dia 8 d'aquest mes que ha pogut tornar, i ho ha fet en un altre partit de la lliga de campions, jugant els primers minuts contra el Tatran Presov eslovac, en què ha marcat els seus primers dos gols.

De la incertesa del retorn –va dir que estava més nerviós que quan tenia 18 anys– ha passat a tenir més confiança en els cinc partits que ha disputat, tres de la lliga de campions i dos de la lliga Asobal. El seu equip, el Naturhouse La Rioja, ha aconseguit quatre victòries i només va perdre en la visita europea a la pista del Metalurg macedoni per la mínima (24-23). A poc a poc Albert Rocas ha anat posant a prova el turmell dret i aquest ha anat responent a l'exigència de la competició i a les accions ràpides i molt sovint espectaculars d'un extrem dret.

Diumenge passat l'internacional amb la selecció espanyola i dos cops campió mundial va demostrar que el camí està ben marcat i que els seus gols són importants i de nivell. En el tercer partit que el palafrugellenc ha jugat en la lliga de campions –a la pista de l'Elverum noruec de la cinquena jornada del grup C–, un dels seus gols ha estat escollit com el millor de la jornada de la competició. Albert Rocas va marcar sis gols –el segon anotador del seu equip–, i el segon que va fer va ser l'escollit. El gol va arribar a cinc segons del descans, jugant amb un home menys i amb un 14-15 en el marcador.

El palafrugellenc va anotar des de l'extrem amb un fly per darrere d'un defensa i agafant la pilota a l'aire d'una passada des del centre de l'atac de l'equip de Logronyo. La bona factura de l'acció i la bellesa del seu gol l'han convertit en el millor de la jornada de la lliga de campions, davant d'un de Julen Aginagalde (Kielce) i un altre del seu excompany al Barça, Víctor Tomàs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)