Més esport

6 medalles per al Securitas

Judo. L'equip sub-21 va disputar la supercopa de Catalunya de la categoria i hi va guanyar quatre medalles d'or i dues de bronze

El Securitas Girona Judo va guanyar sis medalles en la supercopa de Catalunya de la categoria sub-21 que es va disputar aquest cap de setmana a Barcelona, quatre de les quals van ser d'or. Nico Foca es va apuntar el triomf en menys de 60 quilos amb 5 victòries. Nika Chakvetadze, en els 73, un triomf que li permet encapçalar el rànquing català del seu pes, en una categoria en la qual el cadet Artur Xargay va guanyar el bronze. Dima Tsiuk, en menys de 81, i Lenya Gasuyk, en més de 100, van guanyar les seves categories, i l'altre bronze gironí el va aconseguir el cadet Jordi Acedo, en menys de 55.

“Els resultats han estat per sobre del que esperàvem. Estem molt contents per l'excel·lent competició dels cadets, Acedo i Xargay”, va dir el tècnic José Salas, que apuntava el següent objectiu, la supercopa absoluta, dissabte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)