Tennis

tennis

copa masters

Muguruza es bloqueja en el moment decisiu

Tennis. Es va col·lapsar contra la txeca Pliskova en el seu primer partit de la copa Masters quan guanyava 2-5 en el tercer set

La catalana d'origen veneçolà Garbiñe Muguruza (5) va encaixar ahir una derrota inversemblant i dolorosa contra la txeca Karolina Pliskova (4) en la primera jornada del grup blanc de la copa Masters. Muguruza va cedir 6-2, 6-7 (4) i 7-5 després d'haver capgirat la dinàmica del partit quan perdia 6-2 i 2-0 en el segon set i d'haver acaronat el triomf en el tercer quan dominava 2-5 i es va bloquejar.

Pliskova, líder de la WTA en aces, va manar amb el servei en el primer set. Cinc aces i 13/16 amb el seu primer servei van ser inabastables per a Muguruza. La de Caracas va arrencar també fluixa el segon acte (0-2). Miraculosament, però, va ressorgir serrant les dents i va igualar el duel en el tie-break. A més, va clavar una bona queixalada en el tercer set amb dos trencaments favorables en els dos primers torns (0-4). La txeca es va acostar (2-4), però Muguruza va signar el seu tercer break del set (2-5), i Pliskova, debutant, va replicar amb un contrabreak (5-3). Muguruza va desaprofitar la pilota de partit en el vuitè joc i això la va descentrar. Pliskova va posar la directa sense errors consumant un parcial de 5-0 amb la connivència involuntària de la seva rival.

Kuznetsova es talla els cabells i venç

En el primer partit, la russa Svetlana Kuznetsova (8) va derrotar conta pronòstic la polonesa Agnieszka Radwanska (2) 7-5, 1-6 i 6-4 i va protagonitzargrans remuntades tant en el primer set –perdia 1-4– com en el tercer, en el qual perdia 2-4. A més, amb 4-4 va encaixar un trencament en el novè joc (4-5). L'anècdota és que Kuznetsova es va talar ella mateixa els cabells en un dels canvis de camp perquè li molestava la cua.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)