Girona

Becerra i Lejeune, reconeguts pel curs que van fer al Girona

Gala LFP. Els dos ex-Girona, ara al Valladolid i a l'Eibar, escollits millor porter i millor defensa del curs passat. Machín aspirava al premi al millor tècnic, que va ser per a Garitano

El Girona es va quedar la temporada passada sense ascens, però el club de Montilivi va tenir un paper destacat en la gala de la Lliga de Futbol Professional que es va fer a València amb l'elecció d'Isaac Becerra com a millor porter de segona A i Florian Lejeune com a millor defensa. Van completar el quadre d'honor el migcampista José Campaña i el davanter Sergio León. Tots quatre jugadors han canviat d'equip: Becerra, del Girona al Valladolid; Lejeune, del Girona a l'Eibar; Campaña, de l'Alcorcón al Llevant, i León, de l'Elx a l'Osasuna.

També va ser nominat Pablo Machín com a millor entrenador, però el de Gómara, guanyador d'aquest guardó la temporada 2014/15, es va quedar sense un premi que va recaure en Asier Garitano, que va fer pujar el Leganés a primera divisió (el tercer nominat era Vicente Moreno, del Nàstic).

Isaac Becerra va ser el Zamora de la lliga, amb només 28 gols encaixats, i tenia com a competidors els dos porters que van assolir l'ascens directe amb els seus respectius equips: Pacheco (Alavés) i Serantes (Leganés), que van encaixar 35 i 34 gols, respectivament. Els rivals de Florian Lejeune també van ser dos defenses dels equips que van pujar directament a primera divisió i que es mantenen en els mateixos equips: Laguardia (Alavés) i Mantovani (Leganés).

Encapçalats pel president, Delfí Geli, el Girona va enviar una àmplia representació a València, amb el director general, Nacho Mas-Bagà; el director esportiu, Quique Cárcel; Helena San José, directora d'operacions; l'entrenador, Pablo Machín, i el seu segon, Jordi Guerrero, i els capitans de la plantilla Eloi Amagat, Àlex Granell, Aday Benítez i Felipe Sanchón.

MILLOR PORTER
Isaac Becerra (Girona)
MILLOR DEFENSA
Florian Lejeune (Girona)
MILLOR MIGCAMPISTA
José Campaña (Alcorcón)
MILLOR DAVANTER
Sergio León (Elx)
JUGADOR REVELACIÓ
José Naranjo (Nàstic)
LA LIGA WORLD PLAYER
A. Szymanowski (Leganés)
MILLOR ENTRENADOR
Asier Garitano (Leganés)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)