ACB

Costa podria tenir una fractura

Lliga Endesa. El base es va lesionar contra l'Obradoiro i les proves d'ahir apuntaven a una possible fractura muscular a la part que uneix l'esquena amb les cames; avui li faran més proves

L'ICL Manresa continua pendent dels seus dos lesionats: Lluís Costa i Pere Tomàs. El primer sembla que es podria perdre les tres setmanes vinents si es confirmen els pitjors pronòstics. Ahir se li van fer proves i sembla que hi podria haver una fractura muscular al psoes, que és la part que uneix l'esquena amb les cames. Avui li faran més proves per saber exactament què té. La lesió se la va fer contra l'Obradoiro. I el mateix dia també es va lesionar Pere Tomàs.

El balear també va anar ahir amb Lluís Costa a fer-se proves de la torçada de turmell que es va fer. En el seu cas no és greu però ho té complicat per poder jugar diumenge contra el Divina Joventut. Qui ja ha tornat als entrenaments és Cvetkovic, que es va perdre una sessió d'entrenament perquè tenia problemes estomacals.

Mallet diu que no

Des del club es va confirmar ahir que s'havia preguntat per Demond Mallet com a reforç temporal. El nord-americà, que està entrenant-se en solitari a Badalona, ha refusat l'oferta perquè busca un contracte per tot l'any.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)