Barça

“Tebas no pot atacar els nostres jugadors”

Guerra Tebas-Barça. Jordi Mestre va replicar ahir amb rotunditat les dures declaracions de Javier Tebas contra el Barça i Luis Enrique va ironitzar dels resultats de la gala de la Lliga

“No estic aquí per jutjar si mereixíem més premis o no. A mi només m'interessa aixecar títols a final de curs”. Aquesta és l'opinió que li mereix a Luis Enrique el resultat de la gala de la Lliga 2015-16. Preguntat per no estar nominat entre els tres millors entrenadors de la temporada passada, resposta irònica: “Entre els 20 primers sí estava”. “Jo hi era a València, eh. Poques vegades he vist un ambient tant hostil. I el que hauria de fer Tebas és mirar de no atacar als nostres jugadors, que són qui donen espectacle i gràcies a ells el senyor Tebas pot vendre els partits allà a Xina, Àsia i Sud-amèrica”. Resposta rotunda del vicepresident esportiu Jordi Mestre quan se li va preguntar al final del Barça-Espanyol d'ahir a Tarragona per les desafortunades declaracions de Javier Tebas durant el dia d'ahir.

No cal ser gaire llest després d'escoltar ahir les paraules d'un i altre per comprovar que no estan molt contents a can Barça amb la manera de fer del president de la Lliga. Hi ha malestar al club per tot el que va passar en la gala de la Lliga 2015-16 de dilluns a València. Disconformitat evident amb el resultat dels premis i també per les paraules que va fer Tebas després dels greus incidents del València-Barça de dissabte a Mestalla. Des del Barça no entenen el nom d'alguns dels guanyadors dels premis que va concedir la Lliga i no s'expliquen tampoc com el campió de lliga només va tenir dos premiats, sobretot com és que Messi no va ser elegit millor jugador del campionat.

El club paral·lelament va conèixer a València el malestar de Tebas perquè cap jugador del primer equip anés a la gala i la delegació del Barça li va fer saber al president de la Lliga que no estaven d'acord amb els premis. Des del club són conscients que a Tebas no li va agradar gens que no anés cap jugador del Barça a la gala i que aquesta és la raó per la qual està fent declaracions contra dels futbolistes blaugrana. Especial l'acarnissament amb Neymar. Poc va tardar Tebas, de fet, a cobrar-se l'absència de Messi i Luis Suárez en la gala. El president de la LFP, abans de la rèplica de Jordi Mestre al Nou Estadi, havia disparat amb bala en una entrevista al portal Sportyou: “El meu deure és apel·lar a l'educació. Milers de nens a tot el món ho estaven veient. Si els meus fills m'haguessin vist fingir, sentiria vergonya, almenys jo”, va manifestar Tebas, acusant directament als futbolistes blaugrana de fer teatre en algunes accions puntuals del partit de Mestalla. Encara pitjor va ser la pixada fora de test de Tebas en referència al recriminable capítol de l'ampolla llançada per l'afició valencianista als futbolistes del Barça durant la celebració del 2-3 i que va impactar clarament en Neymar i Suárez: “va semblar una mica un joc de bitlles”. Comentari desafortunadíssim. Tebas considera que els futbolistes del Barça van exagerar en l'acció de l'ampolla i va acusar a Neymar de provocador. El president de la LFP fins i tot va demanar sancions pels blaugrana: “Tot això depèn del Comitè de Competició de la RFEF. Amb el sistema de vídeo aquestes conductes han de ser sancionables. No em val la simulació, no em val l'insult a la grada”. Paraules fora de lloc, com les declaracions fetes per García Pitarch en una entrevista a Superdeporte o les paraules de Ximo Puig, president de la Generalitat Valenciana: “La manera de ser de Neymar no és d'un esportista”. Realment no hi ha pitjor cec que aquell que no hi vol veure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)