3a divisió FEF

futbol català

europa

L'Europa torna a la feina amb Taka al capdavant

Sense tècnic. La setmana que ve la junta anunciarà el nou entrenador

L'anunci sobre qui serà el nou entrenador de l'Europa va per llarg. El conjunt escapulat va tornar ahir als entrenaments amb Takahisa Shiraishi, fins dilluns passat el segon entrenador amb Albert Poch a la banqueta. El club, de fet, va anunciar que Taka serà l'encarregat de dirigir al primer equip en el partit d'aquest diumenge contra la Pobla. Serà després del partit quan la junta directiva decideixi quin és el tècnic escollit.

Taka, doncs, comença aquest període d'interinatge en una setmana clau amb un duel contra la Pobla de Mafumet, un equip de la part mitja de la taula. Després de l'adéu d'Albert Poch al principi d'aquesta setmana, l'equip ara busca un entrenador que redreci la trajectòria, faci reaccionar l'equip i comenci a anar cap als llocs de promoció d'ascens. En aquest sentit, un dels homes valorats per ocupar el càrrec ha estat Martí Cifuentes, que ara mateix és als Estats Units entrenant, un fet que juga en contra de la seva incorporació. Fins i tot no és descartable, depenent de la imatge que ofereixi l'equip aquest diumenge a la Pobla, que Taka es quedi al capdavant de l'equip pel que resta de curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)