Tennis

tennis

copa masters

Muguruza perd i ja no pot accedir a les semifinals

Tennis. Va ser derrotada per Radwanska per 7-6 (1) i 6-3 en el seu segon partit de la copa Masters. Kuznetsova va vèncer Pliskova i es va classificar

Li queda un partit per disputar però les dues derrotes que ja ha encaixat en el grup blanc han deixat Garbiñe Muguruza sense possibilitats de classificar-se per a la semifinal de la copa Masters que s'està disputant a Singapur. La catalana d'origen veneçolà va perdre per 7-6 (1) i 6-3 contra la polonesa Agnieszka Radwanska, la campiona de l'any passat d'aquesta WTA Finals. Quan falta una jornada els resultats i el calendari han deixat fora Muguruza encara que guanyi el darrer partit. La russa Svetlana Kuznetsova ja ha aconseguit dues victòries i està classificada, mentre que la txeca Karolina Pliskova i Radwanska en tenen una i s'enfronten entre elles. La que guanyi sumarà dos triomfs i acompanyarà la russa en les semifinals encara que Muguruza aconsegueixi el seu primer triomf contra Kuznetsova.

Garbiñe Muguruza, cinquena favorita, va cedir el primer set en el desempat després de gairebé una hora de lluita. Radwanska –segona favorita– li va trencar el servei en el quart joc i en el sisè però en cada ocasió la catalana va respondre trencant el servei de la seva rival immediatament. Per fi va conservar el seu i un nou breack sobre el servei de la polonesa la va situar amb un 4-5 i servei per guanyar el primer set. Una doble falta i una errada no forçada van fer perdre a Muguruza el seu tercer servei, i el set va arribar al tie-break que es va anotar amb molta facilitat la polonesa per 7-1.

Sense continuïtat

El segon set va començar molt bé per a la catalanoveneçolana, que es va situar amb un 0-2 després de trencar el servei de Radwanska. Muguruza no va poder consolidar aquest avantatge ja que va cedir el seu servei en el joc següent i la polonesa va aconseguir anivellar el set (3-3). El setè joc va ser el que va decidir el destí de Muguruza, ja que el fet de perdre el seu servei li va fer molt de mal psicològicament i ja no es va recuperar. Radwanska va agafar avantatge amb un 4-3, va mantenir el seu servei i novament contra una Muguruza mig entregada va aconseguir un darrer breack que li va donar la victòria en el set i en el partit després d'una hora i 36 minuts.

La segona jornada del grup blanc va començar amb la victòria de la russa Svetlana Kuznetsova per 3-6, 6-2 i 7-6 (6) contra la txeca Karolina Pliskova; amb aquest segon triomf es va situar primera del grup. La russa es va assegurar la classificació per a la semifinal després de la derrota de Muguruza. Kuznetsova és la més veterana, amb 31 anys, de les vuit jugadores, va ser l'última que va aconseguir la classificació per a la copa Masters i ha estat la primera a accedir a la semifinal. En la jornada d'avui es decidiran les dues classificades per a les semifinals del grup vermell, en què les quatre jugadores encara tenen possibilitats.

GRUP BLANC
Kuznetsova - Pliskova
3-6, 6-2 i 7-6
Radwanska - Muguruza
7-6 i 6-3
Jugadora
vict.-der.
Svetlana Kuznetsova
2-0 (4-2)
Agnieszka Radwanska
1-1 (3-2)
Karolina Pliskova
1-1 (3-3)
Garbiñe Muguruza
0-2 (1-4)
Demà
Muguruza-Kuznetsova (10 h) i Radwanska-Pliskova (1.30 h).
GRUP VERMELL
Halep - Cibulkova
10 h
Kerber - Keys
1.30 h
Jugadora
vict.-der.
Angelique Kerber
2-0 (4-1)
Simona Halep
1-1 (2-2)
Madison Keys
1-1 (2-2)
Dominika Cibulkova
0-2 (1-4)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)