Girona

MUNIR MOHAND

“El Girona té un gran porter per temps”

“Bounou ha triat un bon club per tenir importància i demostrar el seu nivell”

“És un perill; tindran ànsia”

A Saragossa, Bounou va tenir moments espectaculars, però el club no el va saber valorar i es va equivocar

Munir Mohand Mohamedi (Melilla, 10/5/1989) té dos anys més que Bounou, però va arribar més tard a la selecció. Tot i això, el seleccionador, Hervé Renard, ha apostat pel porter del Numància, recuperat d'una lesió que feia mala pinta.

Sembla que arribarà a temps de jugar a Montilivi?
Bé, avui he completat l'entrenament sencer i ho he fet amb bones sensacions. En principi, esperem continuar així durant la setmana i poder arribar al 100% al partit de diumenge.
Es va endur un bon ensurt a Vallecas. Temia per una lesió greu?
Sí, en el primer moment, quan va passar durant el partit, ens vam endur tots un bon ensurt. Els metges tampoc podien determinar què tenia, perquè el genoll estava força inflamat. Gràcies a Déu, no va ser res de rellevància.
Tornarà a coincidir amb Bounou. Una mica més i poden marxar plegats després cap a la selecció.
Sí, ja és el tercer any que ens enfrontem i sempre és especial. A part de company de la selecció, és un gran amic. Serà bonic i intentarem disfrutar-ho.
Quina relació té amb el porter del Girona?
Tenim una gran amistat. És el meu company d'habitació, el meu company de batalles. La relació és molt bona.
I això que són ‘rivals' i que vostè li ha pres el lloc.
Òbviament, tots volem jugar. La rivalitat és molt sana. Quan jo vaig arribar a la selecció, ell es va lesionar. Vaig començar a jugar jo i el seleccionador va pensar en aquell moment que havia de tenir continuïtat. I en tot moment he rebut una gran ajuda tant de Bounou com de tots els companys, cosa que valoro molt. Per això dic que, a part de company, el considero una gran persona.
El Girona va fer una aposta per Bounou. L'avala?
No tinc cap dubte que Bounou és un dels millors porters de la categoria. A Saragossa ja ho va demostrar, tot i que a vegades van ser injustos amb ell. Crec que ha escollit un bon club per tenir importància i per demostrar el seu nivell.
A Saragossa, la pressió és dura.
Ell no va rebre gaire suport del club. No li van donar la importància que mereixia, perquè va tenir moments espectaculars. Hi ha força gent que el va valorar, pel seu treball i tot el que feia, però el club no ho va saber valorar i crec que es va equivocar.
Com me'l definiria?
És un porter força tranquil i segur. Molt valent. Potser no ho aparenta perquè té un caràcter tranquil, però té unes condicions espectaculars. Assolirà el seu millor nivell quan tingui la continuïtat i la confiança que necessita de l'equip. El Girona, si aconsegueix donar-li aquesta confiança, tindrà porter per temps i d'un gran nivell. Un gran porter.
Com es gestionen les interrupcions per jugar amb la selecció?
El primer any costa adaptar-s'hi, perquè te'n vas i l'equip continua competint. Ara crec que m'hi he anat acostumant. Intento no desconnectar durant la setmana i que quan torni no em passi factura ni el viatge ni haver competit amb la selecció.
Què espera del partit de diumenge que ve?
Tot i que el Girona últimament ha encaixat pocs gols i n'ha fet pocs, a diferència de nosaltres, és un equip valent, i crec que serà un partit amb moltes ocasions. Esperem endur-nos els tres punts.
El Girona fa tres partits que no marca. Un alleujament o un risc?
Jo crec que és un perill. Jugant a casa i després d'aquesta ratxa, tindran ànsia de marcar gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)