3a divisió FEF

futbol català

cerdanyola

Carrillo: “Hem de seguir igual, ja entraran”

Mala ratxa. L'entrenador del Cerdanyola diu que l'equip ha de continuar treballant per revertir la mala dinàmica de resultats

El Cerdanyola està passant un sotrac considerable de resultats. L'equip del Vallès Occidental només ha aconseguit dos punts dels últims 21 i ha canviat un gran inici de lliga (sisè classificat en la jornada 4) per una situació decebedora (16è classificat en la jornada 11).

L'entitat, tot i la preocupació lògica per la classificació, no vol extreure'n gaires conclusions. “Hem de continuar en la mateixa línia de treball”, explica l'entrenador, Toni Carrillo: “Estem generant joc en el camp rival, estem a prop de l'àrea contrària, provoquem jugades a pilota aturada, tant serveis de banda com de cantonada. Simplement algun dia el gol arribarà.” Carrillo ho diu pels problemes de cara a gol que ha presentat el seu equip en els darrers partits. I és que el Cerdanyola ha fet quatre gols en els últims set enfrontaments. “Estem treballant molt i els jugadors ho fan amb molta intensitat. Però els rivals que tenim al davant ens neutralitzen”, admet l'entrenador. “Ja sabem de què va això del futbol i moltes vegades són dinàmiques. Hem de continuar treballant, hem de seguir igual i ja acabaran entrant. No podem fer res més”, conclou l'entrenador barceloní.

PROBLEMES DE GOL

4
gols
en els últims set partits ha marcat el Cerdanyola.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)