Barça

Messi els fa a tots culers

Rendits al més gran. La nova fita del crac argentí del Barça ressona en tota la premsa mundial

Dimarts a la nit, el món va mirar cap a Barcelona, com sempre que juga el Barça. Aquesta vegada l'atenció estava fixada en Messi, que s'havia de convertir en el màxim golejador de la història del club que defensa, afegint una més a la llarga llista de fites que el converteixen en el millor futbolista de tots els temps. L'argentí no va fallar i la premsa mundial se'n va fer ressò.

A l'Argentina va ser on més espai es va dedicar a la nova gesta del 10 blaugrana. El diari esportiu Olé va ser, per un dia, Culé, modificant la lletra O de la seva capçalera per a l'ocasió. En la resta de la portada, una imatge de Messi aclucant l'ull i un text prou eloqüent en què es podia llegir: “A Messi el que era de César [...] Olé avui se sent un fan més del Barça i ho diu des del logo...” També en aquest país, el diari d'informació general Clarín dedicava la seva portada a Messi, amb una gran foto acompanyada del titular “Qui més cops ha fet feliç el FC Barcelona.”

Més portades: segons La Gazzetta dello Sport, diari esportiu de Milà, Messi és “El més gran de la història del Barça”; per l'esportiu portuguès O Jogo, “Messi és el millor de sempre al Barça”; al Brasil, l'esportiu Lance explicava en un racó de la seva pàgina principal: “Amb grans gols, per no variar, Messi bat el rècord i ja és el golejador més gran del Barça”; a Xile, La Tercera hi dedicava una quarta part de la portada per dir que “Messi fa història al Barça.”

Els mitjans digitals d'arreu del planeta també es van fer ressò de la gesta que va assolir dimarts el crac argentí. Al web de la BBC, per exemple, es podia llegir “Messi trenca el rècord del Barça”, i en el de l'alemany Bild Sport: “El millor aconsegueix el més gran.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)