2a divisió FEF

2a DIVISIÓ B

SANTBOIÀ-L'HOSPITALET

L'Hospitalet sap patir contra el cuer

Els riberencs arriben amb possibilitats de jugar la promoció en l'última jornada

L'Hospitalet va sortir de Sant Boi de Llobregat reforçat moralment per a una última jornada de lliga d'infart. Els de Miguel Álvarez van haver de suar de valent per aconseguir els tres punts contra un Santboià que es va acomiadar de la categoria davant els seus aficionats amb una molt bona imatge.

Els 25 primers minuts de joc van ser completament dels locals. Els de Paco Clos van pressionar molt bé la zona de creació riberenca i van aconseguir robar pilotes en zona perillosa. Però, una vegada més, la fortuna es va posar en contra del Santboià quan en una pilota llarga, la falta d'entesa entre José i Leva va fer que el central es fiqués la pilota dins la seva porteria.

A partir d'aquí, l'Hospi es va envalentir contra un Santboià exhaust. La segona part va estar marcada pel gol d'un penal més que rigorós sobre Peque. Monti va marcar el que podria ser el seu últim gol com a jugador en actiu abans que l'Hospi, tard, però a temps, marqués el gol de la victòria. Eloi Fontanella, molt actiu des que va entrar, va fer una passada de la mort per a Cristian Alfonso.

A esperar una derrota de l'Oriola o de l'Alcoià.

Després dels resultats d'ahir, l'Hospitalet, per classificar-se per a la fase d'ascens a segona, hauria de guanyar la setmana que ve el Lleida i que l'Oriola o l'Alcoià (o tots dos) perdessin contra l'Ontinyent i contra l'Atlètic Balears, respectivament. Sempre i quan, el Badalona puntuï.

SANTBOIÀ

1

L'HOSPITALET

2

SANTBOIÀ:

Leva, Isaac, José, Cárdenas, Ramón Masó, Heredia, Peque (Molina, 92), Aleix Vall, Toni (José Javier, 60'), Monti (Guillem Cornellà, 83') i Fran Piera.

L'HOSPITALET:

Craviotto, Hammouch, Barón, Viale, Lucas, Rubén, Corominas, Pedraza, Sergio Cirio, Cristian Alfonso i Pitu (Eloi Fontanella, 63').

GOLS:

0-1 (25') José (p.p.). 1-1 (49') Monti, de penal. 1-2 (78') Cristian Alfonso.

ÀRBITRE:

Villena Contreras.
T.G.:
Al local Aleix Vall; i als visitants Hammouch, Viale, Lucas i Corominas.
T.V.:
Al local Heredia, per doble amonestació (67').

PÚBLIC:

Uns 700 espectadors al Joan Baptista Milà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)