Nàstic

El revulsiu no es conforma

Nàstic. Tuni, només dos cops titular, s'ha consolidat en el paper d'home de refresc –ha sortit des de la banqueta en 7 dels últims 8 partits–, però no es resigna i espera ser titular aviat

No figurar entre els onze escollits però acabar el partit sobre el terreny de joc és una experiència habitual per a Tuni. L'extrem esquerre mallorquí, que només ha jugat dos cops de titular aquesta temporada amb el Nàstic –i tots dos amb Joan Carles Oliva a la banqueta– s'ha consolidat com el revulsiu per excel·lència per a Jorge d'Alessandro, que l'ha fet sortir en la segona meitat en set dels últims vuit partits. “Estic molt motivat i animat per ajudar l'equip. M'agradaria jugar més, i faig feina perquè així sigui”, diu Tuni, que no es conforma i espera ser titular dissabte al Rico Pérez, un camp que coneix bé perquè hi va jugar un any amb l'Hèrcules. Tuni considera que si el Nàstic té la pilota pot crear problemes a l'equip alacantí. “Si guanyem dissabte donarem un ensurt als altres equips, que ens donen per morts”, afirma el jugador mallorquí, que assegura que la victòria de la setmana passada a Cartagena, on va ser l'autor de la centrada de l'1-3, ha carregat l'equip de moral.

Aquell gran Hèrcules sense premi

Tuni tornarà dissabte al Rico Pérez per primera vegada des que va jugar a l'Hèrcules la temporada 2008/09. Va ser un bon curs, tant per a ell (37 partits i 3 gols) com per a l'equip alacantí, que va acabar la lliga amb 78 punts i 82 gols marcats. Malgrat aquests grans números, va quedar quart i no va pujar. En qualsevol altra temporada des que la segona A té 22 equips (fa 15 anys), 78 punts haurien estat suficients per ascendir. Morán i Rodri també hi jugaven. “En guardo grans records. Va ser un bon any”, diu Tuni.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)