3a divisió FEF

El Masnou no passa de l'empat contra el Gavà i assumeix el descens

Set mesos. Els maresmencs no coneixen el triomf al Municipal des de la primera jornada

MASNOU1


GAVÀ1


MASNOU: Asier, Gerard, Aleix, Lavilla, Ezquerra, Maxime (Rubén Salvador, 45'), Txema, Romera (Hamza, 74'), Manel, Àlex Moreno (Willy, 45') i Diego.

GAVÀ: Adrià Fradera, Juanito, Vivó, Erik, Joan, Oriol, Juan Quiles, Boira, David (Amezcua, 83'), Ferran Alabau (Bioko, 74') i Cervantes (Pere, 60').

GOLS: 0-1 (5') Juan Quiles. 1-1 (83') Manel.

ÀRBITRE: Llopart Carbó. T.G.: Als locals Aleix, Txema, Manel i Àlex Moreno.

COMENTARI: El Masnou no coneix la victòria al seu camp des de la primera jornada de lliga contra l'Olot. Ahir va cedir un empat contra el Gavà i la primera catalana és més a prop cada jornada que passa. El Gavà no va ser superior, però amb el resultat de 0-1 hauria pogut sentenciar el partit en el primer quart de la segona meitat. La figura d'Asier va aparèixer i en dues grans intervencions va impedir el segon gol dels de Poch. El Gavà s'havia avançar en la seva primera aproximació, en el minut 5, amb una jugada entre Ferran Alabau i Juan Quiles, que va culminar amb un xut creuat. Amb el 0-1, el tècnic masnoví Claudio Festa es va arriscar fent entrar Hamza i jugant amb defensa de tres. El seu atreviment va trobar recompensa a set minuts del final amb el gol de Manel, de cap, en el llançament d'un córner. El davanter va lluitar fins a l'extenuació durant tot el partit, però no havia estat gens afortunat de cara a gol fins aquell moment.

Ò. LLOPIS

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)