Més bàsquet

Cartell de luxe

Torneig júnior de l'Hospitalet. Arriba a la 33a edició amb la Penya i el Barça com a grans favorits

El 33è Torneig Júnior de l'Hospitalet –amb el cartell reduït de dotze a vuit equips, com ja va passar el curs passat– va ser presentat ahir al matí. La competició, que es disputarà, com ja és tradicional, els dies 4, 5 i 6 de gener a les instal·lacions del Complex Esportiu l'Hospitalet Nord, tindrà la presència d'un equip debutant com és el KK Spars de Sarajevo (Bòsnia i Hercegovina) i d'altres, també, que ja hi han participat abans, també estrangers, com ara el Lietuvos Rytas lituà o el KK Cedevita de Zagreb, que dirigeix l'exjugador del Casademont Girona i de l'Unicaja, Veljko Mrsic.

Els principals favorits al títol tornen a ser el Fiatc Joventut de Paco Redondo i el Barça Regal de Marc Calderón, que aquest curs ja s'han vist les cares tres vegades amb tres victòries a favor dels verd-i-negres. Aquest cop, però, l'equip blaugrana disposarà del base Josep Pérez, que, tot i ser júnior, juga amb el vinculat de LEB Plata i ja ha debutat amb el primer equip.

Pérez ja va ser campió l'any passat del torneig, igual que els seus companys Oriol Paulí i Bernat Camarassa. El Barça té el dubte de Spires i la Penya el d'Homs, que no ha anat al torneig que ahir es va acabar a Tenerife i tampoc anirà amb la selecció espanyola a Barakaldo, aquests dies, per recuperar-se. El Madrid arriba a la cita amb la millor parella interior júnior formada per Placide Nakidjim i Hernán Goméz. Dels equips estrangers, cal destacar que el Lietuvos no té conjunt júnior però que farà un equip amb els millors de la categoria del país amb Seskus i Jankaitis com a referents. S'ha de destacar també el talent dels joves del Cedevita, mentre que del Spars cal seguir Nedim Buza i Aleksej Nikolic.

En els 33 anys d'història del torneig, el que més títols ha guanyat és el Madrid, amb set, seguit del Barça (6), l'Estudiantes (4) i el Joventut (3). Les tarifes, populars, tenen un abonament per als tres dies del torneig de només 15 euros.

Els equips

Grup A

Real Madrid

FIATC Joventut

Lietuvos Rytas

CB L'Hospitalet

Grup B

Cajasol

KK Spars

KK Cedevita

FC Barcelona

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)