Motociclisme

Viñales, nou pilot de Repsol

Motociclisme. El pilot empordanès s'alia amb la companyia petroliera fins a finals de 2012. Ahir va debutar en els entrenaments de Moto i Moto 3 a Xest, amb un temps d'1:43.2

Maverick Viñales és nou pilot de Repsol després de l'acord al qual van arribar Avintia Racing amb la companyia petroliera. El compromís entre les dues parts és fins a finals de 2012. El pilot empordanès, millor debutant de 125 cc la temporada passada, s'afegeix a una impressionant nòmina de pilots patrocinats per Repsol, entre els quals destaquen Dani Pedrosa i Casey Stoner, de Moto GP, i Marc Márquez, de Moto 2.

Viñales va fer ahir el seu debut aquesta temporada en els entrenaments al circuit de Xest i va fer una millor marca d'1:43.2 després de completar 34 voltes. El català va tenir una caiguda sense conseqüències. Qui també va caure va ser Àlex Márquez, que va fer 28 voltes i un millor temps d'1:45.1. El cosí de Maverick, Isaac Viñales, va debutar amb un temps d'1:46.6 després de fer 18 voltes.

A Moto 2, Pol Espargaró va registrar el segon millor temps (1:37.0). Esteve Rabat va acabar cinquè (1:37.5); Toni Elias, onzè (1:38.3) i Àxel Pons, setzè (1:39.1). Avui es farà una nova jornada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)