Handbol

DÍDAC VILLAR

CENTRAL DEL BM BENIDORM

“Bordils sempre era l'etern rival”

El central de Fornells de la Selva, que compleix la seva quarta temporada a fora, aquest any a Benidorm, reconeix que la passió i el suport que té el Bordils són el seu secret

Dídac Villar (Fornells de la Selva, 24 anys) es torna a trobar el Bordils, després d'enfrontar-s'hi amb el Fornells, el seu club d'origen, el Banyoles i el Sarrià. Després va emprendre l'aventura de l'handbol professional: Onda, Almoradí, Pozoblanco, Teucro i Benidorm.

Com va la temporada?
L'expectativa era mantenir-se. Estic molt content amb el club i amb els companys. Tot funciona bé, hem tingut un parell d'empats aquí a casa a l'últim segon que ens han allunyat una mica de la part alta. Però estem complint els objectius.
Torna a jugar contra el Bordils. És especial, suposo.
Sí, en tinc moltes ganes. Fa quatre o cinc anys que no jugo contra cap equip de Girona, i tornar a jugar contra el Bordils, que sempre havia estat l'etern rival ja des del Fornells, per mi és una il·lusió. És una manera de rememorar aquells moments.
És un risc viure de l'handbol?
Fa quatre anys que ho vaig voler provar. I he pogut anar sobrevivint com he pogut, i cada any en un lloc diferent. Però és una cosa que volia viure i estic bastant emocionat. Sé que l'handbol cada cop està pitjor i que en algun moment s'acabarà.
Com veuen el Bordils?
Molt fort. Aquesta setmana ens hem entrenat durament perquè sabíem el que ens espera: un equip que corre molt, fort físicament en defensa i al qual uneix una passió: l'handbol. Tenen un gran suport de la gent i això els permet ser millors.
En la lliga hi ha molta igualtat.
El que passa és que costa molt guanyar fora de casa i per això som tants equips igualats a dalt de la classificació. Però en la segona volta ja veurem com estan els equips econòmicament, i físicament a veure com van. Millor o pitjor. Però està clar que en aquesta categoria, i tal com es viatja, has de tenir una plantilla com més àmplia millor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)