Atletisme

Adel Mechaal serà el cap de cartell

Atletisme. El migfondista palamosí i Solange Pereira defensaran els títols en la Milla de la Sagrada Família

Adel Mechaal (New Balance) i Solange Pereira (València TiM) defensaran els títols de la cursa professional (12.15 h) de la Milla de la Sagrada Família, que diumenge vinent tornaran a convertir l'illa Gaudí en un improvisat circuit atlètic, amb quinze proves programades durant tot el matí. Després d'una llarga estada a Etiòpia, el migfondista palamosí ja va tornar a la competició dissabte passat, amb un sisè lloc en la Milla de Bilbao. Pereira, d'origen portuguès, ja és tota una institució en la prova barcelonina i diumenge aspirarà a una cinquena victòria consecutiva que la reforçarien com l'atleta més destacada en el palmarès.

Una de les rivals de Pereira en la pugna per la victòria serà la veterana atleta del FC Barcelona Montse Mas, que ha completat una magnífica campanya hivernal. “La sèrie femenina serà molt competitiva i igualada, tot i que Pereira és tota una especialista en la distància, com ha demostrat en les quatre últimes edicions”, va ressaltar ahir la migfondista del Barça en l'acte de presentació. La cursa, però, tindrà altres candidates a la victòria, com la banyolina Esther Guerrero (New Balance), flamant campiona estatal de 800 m, l'aragonesa Élian Periz (València TiM) i la kenyana Eunice Jepkorir.

En representació de la prova masculina va assistir a l'acte el jove Khalid Oughzif (AA Catalunya), que tot i ser campió de Catalunya promesa de 1.500 m en pista coberta tindrà molt difícil fer-se un lloc en les places d'honor davant d'una inscripció de luxe. Així, a més de Mechaal, destaca la presència de Llorenç Sales, tercer en l'última edició de la Milla, Ilias Fifa, Abdelaziz Merzougui, vencedor el 2013 i el 2014, David Lorenzo, Yousef Taoussi i Víctor Garcia, entre d'altres. Després de 32 edicions, el regidor del districte de l'Eixample Agustí Colom va subratllar que la Milla organitzada per la Fundació Claror “és una de les activitats populars amb més èxit implantades al barri de la Sagrada Família”. En aquest sentit, la directora de la prova, Núria Borràs, va avançar que ja s'havien hagut de tancar les inscripcions de les sèries de la categoria de veterans, infantil i absoluta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)