3a divisió FEF

3a divisió

El protagonista

Contreras al rescat

L'atacant del Castelldefels va fer dos gols que van permetre rascar un punt

Havia jugat a 2a B i a 1a catalana, però diumenge va debutar a 3a

El Castelldefels va començar la temporada del retorn a tercera divisió amb un d'aquells empats batallats, aconseguits a còpia de caràcter. El conjunt mariner, que va jugar amb un home menys des del minut 38, va saber sobreposar-se a tots els contratemps gràcies en gran part a la inspiració de Carlos Contreras, que va protagonitzar una estrena rodona: va neutralitzar els dos gols que havia fet el Manlleu. Un doblet que li permet signar un debut a tercera divisió d'aquells que no oblidarà: “Mai t'imagines estrenar-te i fer dos gols, però tot va sortir molt bé. Això sí, abans que marcar, hauria preferit guanyar.”

El futbolista, que la temporada passada havia fet 13 dianes a primera catalana amb el Vilanova, espera que el bon debut li serveixi per prendre confiança i mantenir la inspiració. “Tenir una estrena així sempre va bé, perquè els davanters depenem molt de l'estat anímic”, explica el mitja punta de 23 anys, que acaba de debutar a tercera divisió però ja tenia experiència a segona B. Va disputar 139 minuts, repartits en sis partits, la temporada 2012/13, amb el Reus de Santi Castillejo. “És curiós que hagi jugat a primera catalana i a segona B i no conegués la tercera. Aquella etapa al Reus em va servir per aprendre moltes coses i créixer com a jugador.”

D'ambició, no en falta

El bon inici de temporada que ha fet l'atacant mariner reforça les ambicions amb què afrontava el curs abans de començar-lo. “Jo tinc molt clar el que vull fer: marcar el màxim nombre de gols possible i ser un bon assistent, que si ets un jugador ofensiu i no tens bons números, sembla que no hagis fet res”, explica Contreras, que en l'aspecte col·lectiu tampoc vol posar-se barreres: “És evident que el nostre objectiu és la permanència. Però la volem assolir com més aviat millor i, si en les últimes jornades estem en disposició de lluitar per alguna cosa més, seria interessant i no hi renunciaríem.” Ara, en tot cas, és moment de pensar a curt termini, i el futbolista del Castelldefels ja està pensant en la cita del cap de setmana que ve a Terrassa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)