Barça

Cinc del Barça en la llista de Lopetegui

Internacionals. Roberto, Alba, Piqué, Busquets i Iniesta, convocats amb l'absoluta i Denis Suárez, citat per Celades per a l'europeu sub-21

Sergi Roberto, Jordi Alba, Piqué, Busquets i Iniesta són els cinc futbolistes del Barça que han entrat en la llista de Julen Lopetegui per disputar el compromís oficial del proper 11 de juny contra Macedònia (20.45h), classificatori per al mundial de Rússia 2018. Abans, la roja, primera del grup G amb els mateixos punts que Itàlia (13), afrontarà l'amistós contra Colòmbia, a Múrcia (7 de juny, 21.30 h).

Deulofeu, Kepa i Asensio, presents en la llista de 25, també han estat convocats per Albert Celades amb la selecció espanyola sub-21 per a l'europeu que es jugarà a Polònia entre el 16 i el 30 de juny. Quan acabi la concentració amb l'absoluta, tots tres s'incorporaran a la rojita. Allà els esperarà el també blaugrana Denis Suárez, un habitual en les llistes de Celades i peça important d'una sub-21 que, recordem-ho, està al mateix grup que Macedònia, Portugal i Sèrbia.

Descans per a Neymar

Neymar ha quedat fora de la llista de Tite per als dos amistosos de la canarinha contra l'Argentina (9 juny) i Austràlia (13). Així doncs, el brasiler podrà començar les vacances just després de la final de la copa del Rei. Messi i Masche sí que sembla que estaran en la llista de l'Argentina, ja amb Sampaoli al càrrec, per al partit contra el Brasil.

Porters
David De Gea (Manchester United), Pepe Reina (Nàpols), Kepa (Athletic).
Defenses
Jordi Alba (Barça), Sergi Roberto (Barça), Piqué (Barça), Azpilicueta (Chelsea), Sergio Ramos (Real Madrid), Carvajal (Real Madrid), Nacho (Real Madrid), Monreal (Arsenal).
Migcampistes
Busquets (Barça), Iniesta (Barça), Isco (Real Madrid), Marco Asensio (Real Madrid), Thiago Alcántara (Bayern Munic), Illarramendi (Real Sociedad), Koke (Atlético), David Silva (Manchester City), Vitolo (Sevilla).
Davanters
Iago Aspas (Celta), Pedro Rodríguez (Chelsea), Diego Costa (Chelsea), Deulofeu (Milan), Álvaro Morata (Real Madrid).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)