Barça

L’Aleví A, campió a Vila-real

LaLiga Promises. L’equip de Marc Serra va superar els amfitrions per 3-1 en la final i el Barça ja suma 9 títols de 26 edicions

L’Aleví A del FC Barcelona va ser proclamat ahir campió de LaLiga Promises. L’equip de Marc Serra, que en les semifinals s’havia desfet de l’Atlético de Madrid per 2-1, amb gols de Pau Fernández i Jan Molina, va imposar-se també en la gran final contra el conjunt amfitrió, el Vila-real, per 3-1. Un doblet del capità Gerard Hernández i un altre gol d’Iker Bravo van donar el títol als blaugrana. Per emmarcar va ser el segon dels dos gols que va fer Gerard, amb un xut espectacular des de camp propi, que va servir per tancar el marcador.

Amb aquest títol, el planter blaugrana en suma ja nou en vint-i-sis edicions. L’Aleví A agafa el relleu de l’infantil B, que el passat Nadal ja va ser campió del campionat disputat a Tenerife, i dimecres tota la plantilla volarà cap a Nova York a disputar LaLiga Promises Internacional.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)