Barça

Ernesto Valverde

Entrenador del Barça

“No penso en qui vindrà. Em fixo en els que tinc aquí”

Ernesto Valverde. Les millors frases de la roda de premsa de l’entrenador del FC Barcelona

Possibles fitxatges: “El Barça sempre ha d’estar atent al mercat, però em fixo en els que estan amb mi. Les posicions que estan més ben cobertes o s’hauran de millorar ja es veurà en aquests partits que s’han de disputar. L’estiu és llarg i surten molts noms, però jo em centro en els que estan aquí. No he demanat un jugador concret. Estem en contacte amb la secretaria tècnica i valorem. Els entrenadors sempre volem tenir les plantilles tancades aviat, però el futbol ha canviat i ara el termini de fitxatges s’allarga més. No ens hem posat cap plaç”

Estil: “Hi ha coses que ja porta el Barça com a equip, que està obligat a portar la iniciativa i atacar i buscarem la millor manera per continuar així”

Iniesta: “No sóc capaç de saber el futur d’Iniesta. El que vull és que ens aporti moltes coses i estigui content. És difícil trobar un jugador amb un nivell com el seu”

El trident: “Es gestiona amb normalitat. S’anirà veient quan han de participar més o menys, sabent la importància que tenen i la capacitat d’intimidació que tenen en els rivals. Però jo també estic debutant en això”

El rol de Messi: “Messi és un jugador únic. El seu rol serà el de sempre. Pot jugar en qualsevol posició i sempre ho fa bé. Determina moltes coses allà on jugui, però sempre acabarà en una zona d’influència definitiva. Ha d’estar en zones còmodes que ens ajudin a aclarir el joc.

Sergi Roberto: “Ha tingut una formació de migcampista i ho ha fet bé aquests anys com a lateral. La polivalència és un avantatge. Per a mi és positiu”

Deulofeu: “He parlat amb Deulofeu. És un jugador que ens pot ajudar. Ha fet una bona campanya a Milà i espero que continuï així”

La posició de Neymar: “Neymar pot jugar en diverses posicions. A mi m’agrada com juga en banda, fa molt mal al rival i ens beneficia”

Overbookin en el mig del camp: “Necessitem una plantilla gran per poder disputar totes les competicions. Ara bé, tindrem una plantilla equilibrada”

Els jugadors del filial: “Els he vist molt bé. Tenen ritme, ganes, il·lusió. Estic molt content com estan treballant. Estan en una categoria molt difícil i veurem com s’adapten i quines necessitats tenim nosaltres durant l’any”.

Verratti: No penso en si vindrà. És difícil tenir una plantilla millor de la que tinc”

Robert parla poc del mercat

Dificultats per fitxar: “Sempre és difícil fitxar a jugadors amb contracte en vigor. Tenim molt temps per endavant. Si ens precipitem no ho farem bé. Hi ha dificultats per reforçar-se perquè tenim un magnífic equip i millorar el que tenim és difícil. Els que ho poden fer estan en grans equips”

Migcampista a fitxar: “Un jugador que pugui jugar en les tres posicions”

Intercanvi de jugadors: “La nostra intenció no és perdre un bon jugador nostre per fitxar un altre. Tot el contrari”

Ofertes: “No tenim cap oferta per cap jugador de la nostra plantilla”

Neymar: “No crec que passi que algú pagui la clàusula de Neymar”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)