Barça

“No em sento bé al camp”

André Gomes. El jugador blaugrana expressa en una entrevista a la revista ‘Panenka’ la seva frustració per la situació que travessa. “Penso massa en les coses dolentes i en el que he de fer, i això em fa anar a remolc”, explica

André Gomes ha expressat la frustració que li provoca la seva situació actual com a futbolista blaugrana en una entrevista difosa ahir per la revista Panenka. “No em sento bé al camp, no disfruto amb el que faig. Sovint els meus amics diuen que vaig amb el fre de mà posat al camp i el que més costa és tenir consciència d’això”, és una de les impactants declaracions del migcampista portuguès. A l’entrevista, concedida fa un parell de setmanes, confessa que, després d’un procés d’adaptació inicial al Barça molt positiu, en els últims mesos la situació ha canviat en negatiu per la pressió que s’autoimposa. “Potser la paraula no sigui la més correcta, però ha estat una mica d’infern, perquè vaig començar a sentir encara més pressió”, exposa. En aquest sentit, es defineix com un jugador “massa autocrític, i perfeccionista”, i això li provoca que doni massa voltes a les coses: “Penso massa en les coses dolentes i en el que he de fer, i això em fa anar a remolc. El que la gent espera que faci i no estic fent em fa anar a remolc. Els meus companys em donen suport en tots els partits, però les coses no surten com voldria.”

La situació, segons confessa en l’entrevista, ha provocat que en més d’una ocasió tingui vergonya de sortir al carrer per les opinions que pugui rebre de la gent. “Estic treballant en l’aspecte mental per superar aquesta barrera. Al final el que vull és ser jo mateix. Que la gent sàpiga tot el que puc fer. Sovint la gent em diu que puc anar més enllà i jo em pregunto a mi mateix: per què no ho faig?, conclou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)