El Barça torna a ensopegar amb la mateixa pedra

Només un punt. Els blaugrana no passen de l'empat contra l'Atlético, que una altra vegada ha imposat la seva sobrietat defensiva (1-1)

L'Atlético de Madrid li ha tornat a fer aquesta nit la guitza al Barça, en esgarrapar un punt del Camp Nou gràcies a un gol de Correa en el segon temps, amb el qual els colchoneros han igualtat l'1-0 de Rakitic.

Com es preveia, l'Atlético ha cedit la possessió al Barça des del primer moment, ben tancat al darrere, per mirar d'aprofitar qualsevol acció puntual per generar perill. I l'objectiu li ha sortit força bé a Simeone, ja que malgrat que el Barça ha mogut bé la pilota, només ha estat capaç d'inquietar Oblak en una ocasió, amb un xut de Messi des de la frontal. Finalment, però, poc abans del descans, l'ímpetu blaugrana ha tingut èxit, i en un llançament de córner en curt Rakitic ha obert la llauna, amb una rematada amb el cap després d'una centrada d'Iniesta (41').

Malgrat que el Barça havia aconseguit el més difícil, el partit s'ha capgirat com un mitjó en l'inici de la represa, amb una ocasió de Griezmann tot just començar. Després s'ha produït el canvi obligat de Busquets, que ja en les hores prèvies al partit tenia malestar general. I al quart d'hora ha arribat el minut fatídic, el 59', que s'ha iniciat amb la lesió de Messi, un altre cop en el pubis, i ha finalitzat amb l'empat de Correa, en una ràpida acció en què Mascherano ha relliscat. Encara quedava mitja hora per endavant, en què el Barça ho ha intentat, amb un fort xut de Neymar (78') i una rematada amb el cap de Piqué (83'), però la fortalesa defensiva de l'Atlético s'ha acabat imposant. Com ja va succeir en els quarts de final de la passada Champions, el Barça ha tornat a ensopegar amb la mateixa pedra.