Barça

El físic de Leo Messi diu prou en el pitjor moment

Lesió. El crac, que ja arrossegava molèsties des de l'última aturada de seleccions, es va fer una ruptura muscular a l'adductor de la cuixa dreta i es preveu un període de baixa de tres setmanes

Era el minut 58 quan Leo Messi es deixava caure a terra. Havia dit prou després d'intentar seguir al terreny de joc, on és feliç. El físic li havia fet una mala jugada i havia de deixar abans d'hora el primer gran partit del curs. Capcot i acompanyat per Ricard Pruna, el metge de l'equip, es va retirar i es va asseure a la banqueta, des d'on va veure el desenllaç del partit. Mentrestant, es tocava la cuixa dreta en un gest que fa presagiar algun problema muscular. El comunicat oficial del club ho confirmava: ruptura a l'adductor de la cuixa dreta, que el deixarà unes tres setmanes de baixa. Si tot va bé, podria reaparèixer contra Manchester City, el 19 d'octubre.

També a la banqueta, a prop de Messi, hi havia Sergio Busquets. El migcampista de Badia va abandonar el camp tot just cinc minuts després que l'àrbitre xiulés l'inici de la segona part, deixant la seva posició a André Gomes. En aquest cas, les causes van assenyalar cap a un procés febril que ja havia arrossegat al llarg del dia i que s'hauria accentuat per l'esforç “No estava en condicions prou bones i en arribar al descans ja estava basant tocat”, va indicar Luis Enrique al final del partit. Tot plegat, fora del guió previst pel tècnic asturià, que perdia dues peces bàsiques en l'esquema de joc.

Aquest inici de curs està sent més mogut del desitjat pel que fa al físic de la plantilla blaugrana. Durant els set primer partits oficials, fins a vuit futbolistes ja han tingut alguna molèstia o lesió que els ha obligat a perdre's alguna cita del calendari. L'últim, Samuel Umtiti, que durant l'entrenament de dimarts es va fer una distenció al lligament lateral intern del genoll dret que el mantindrà uns quinze dies de baixa.

Pel que fa a Messi, les molèsties d'ahir estan precedides pels problemes a la zona del pubis que ja el van obligar a tornar abans del previst de la concentració amb el combinat argentí durant l'última aturada de seleccions. De fet, el 10 blaugrana ja va viatjar al seu país amb un informe mèdic del Barça que advertia que arrossegava molèsties a l'abductor. Un malestar que no li va impedir disputar els noranta minuts de l'Argentina-Uruguai, tot i que ell mateix va acabar el partit adolorit. “Em fa molt de mal el pubis”, va declarar. Posteriorment, es va optar perquè retornés a Barcelona, sense jugar el Veneçuela-Argentina, i descansés. Des de llavors, Messi va disputar els partits contra l'Alavés (l'última mitja hora), el Celtic i el Leganés. Ahir, però, el físic va tornar a fer la guitza al millor futbolista del món

BUSQUETS

També va haver de deixar el camp, a causa del malestar provocat per un procés febril

MALASTRUGANÇA

La successió de lesions està condicionant l'inici de curs dels blaugrana
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)