Barça

Del Barça fins al final

Renovació. Sergio Busquets va signar ahir el contracte que el lliga al FC Barcelona fins al 2021, amb opció a dues temporades més, i assegura que el seu somni és retirar-se de blaugrana

Gairebé quatre mesos més tard que s'anunciés l'acord per a la seva renovació, després de l'entrenament de recuperació que va tenir lloc ahir al matí a la ciutat esportiva, Sergio Busquets va signar el document que el lliga al FC Barcelona fins al 30 de juny del 2021. El compromís inclou l'opció de ser prorrogat per a dues temporades més, fins al final del curs 2022/23, en funció dels partits disputats.

El migcampista de Badia, que dimecres, contra l'Atlético de Madrid, va haver de ser substituït per culpa d'un procés febril, és l'actual tercer capità del Barça i acumula 390 partits al primer equip des que, la temporada 2008/09, va debutar a les ordres de Pep Guardiola. “Tinc moltes ganes de seguir lligat al club de la meva vida. Esperem seguir guanyant i que ens respectin les lesions”, manifestava el jugador als mitjans del club després de signar. “El meu somni és retirar-me al Barça”, “tenim equip per seguir guanyant” i “la filosofia que hi ha al Barça no existeix enlloc més”, van ser altres de les seves paraules.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)