Barça

Nega cap conflicte amb el tècnic

Aleix Vidal. Després de publicar un polèmic missatge a Instagram, el lateral dret aclareix posteriorment que “en cap cas” anava dirigit a Luis Enrique. “Volia mostrar que estic cansat que s'intenti provocar públicament una mala relació”, va assenyalar

Aleix Vidal va haver d'aclarir un polèmic missatge que va publicar ahir a Instagram i que va motivar diverses interpretacions relacionades amb la seva situació esportiva, marcada per una presència a la baixa a l'equip. El lateral de Puigpelat, que s'ha quedat fora de les últimes tres convocatòries de Luis Enrique, va difondre una fotografia seva durant un entrenament acompanyada per les icones d'un rostre amb un cremallera a la boca seguida d'una peineta. Poc després, ho va esborrar del seu compte, però no va evitar que ràpidament aquest desafiant missatge s'escampés i generés diverses interpretacions respecte al destinatari. “No fa falta dir que en cap cas el missatge anterior anava dirigit a l'entrenador, simplement volia mostrar que estic cansat que públicament s'intenti provocar una mala relació quan realment no existeix”, va publicar posteriorment el futbolista per tal de frenar les creixents especulacions sobre el seu distanciament de Luis Enrique.

Mes enllà de negar cap conflicte amb l'entrenador, Aleix va explicar que assumeix les crítiques, “però no les destructives ni les faltes de respecte”, i va traslladar la seva voluntat de capgirar l'actual ostracisme al terreny de joc: “Que no hi hagi cap dubte que seguiré lluitant tot i aquesta situació.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)