Barça

“Tenim recursos per superar els rivals sense Messi”

Luis Enrique. El tècnic del Barça creu que l'Sporting li posarà les coses complicades al seu equip, però està segur que els seus jugadors respondran tot i l'absència de l'argentí

Aquestes són les frases més destacades de la roda de premsa de Luis Enrique prèvia al partit contra l'Sporting de Gijón.

SPORTING: “Després de mantenir la categoria, han reforçat la plantilla bé aquest estiu amb la mateixa idea futbolística amb Abelardo. És un bloc durant els 90 minuts i a Gijón és un equip complicat

BAUZA: “L'única realitat és que tots busquem el bé de Messi. La lesió és una notícia molt dolenta per al món del futbol. No entro a fer més valoracions”.

ALTERNATIVA A BUSQUETS: “Tenim opcions. Mascherano, Sergi Roberto, Rakitic i Andre Gomes també han participat. Tenim opcions per suplir a Busquets”.

CESSIÓ DE DOUGLAS: “No puc valorar una cessió en la jornada cinc.”

CAS NEYMAR: “Si hi ha un jugador que està acostumat a diferents situacions és Neymar i si hi ha un equip que està acostumat a coses que no tenen a veure en el futbol, és el Barça”.

FILIPE LUIS: “Luis Suárez no ha tingut intenció d'ofendre a ningú, però en aquest món les malinterpretacions són costums normals”.

ABSÈNCIA DE MESSI: “Va faltar dos mesos la temporada passada i l'equip va respondre molt bé. Messi és el millor, però tenim recursos per poder superar als rivals. No li demanaré un extra a Neymar, sempre li demano el màxim a tothom. No demanaré res diferent als meus jugadors perquè Messi no hi és”.

PACO ALCÁCER: “No ha de demostrar res perquè té talent i és un home contrastat. No tinc cap dubte sobre el seu rendiment. Hi ha molts jugadors que poden jugar en el lloc de Messi i ja ho valorarem. Necessita minuts i ja els tindrà”.

ALEIX VIDAL: “Els jugadors poden opinar. No decidiré jo el que poden fer a les xarxes socials. No tinc cap queixa sobre ell, s'entrena bé i està intentant canviar la seva situació. Sóc un entrenador que he tingut jugadors durant la meva carrera que es van quedar fora un temps i després van ser titulars. Amb mi, els jugadors poden canviar la seva situació”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)