Barça

“No m'ha agradat l'inici de la segona part”

Luis Enrique Tècnic del Barça

El Barça ha golejat però tot i això, Luis Enrique s'ha mostrat més crític que de costum a l'hora de valorar el duel i no ha tingut problemes en assegurar que l'equip no ha fet les coses bé en l'inici del segon temps: “És un resultat enganyós. Pot semblar que ha estat fàcil i senzill, i res més allunyat de la realitat. l'Sporting ha estat intens, no ha creat situacions perilloses però no ens ha deixat progressar en atac. Tot i això el bon rendiment de la primera part ens ha permès avançar-nos amb dos gols, un amb una bona transició i l'altre amb una arribada per la banda, però l'inici de la segona part ha estat fluix i no m'ha agradat. No hem tancat el partit i fins l'expulsió no s'ha desnivellat. Hi ha aspectes a millorar perquè si et marquen, venen les sorpreses, entra la por i es veu un altre partit”. En la mateixa línia, referint-se al que ha fallat en els primers minuts del primer temps, el tècnic blaugrana ha apuntat que “s'ha de seguir al mateix ritme i la mateixa intensitat, que sí que s'ha vist en el tram final del partit”.

Preguntat pel partidàs de Sergi Roberto, l'asturià no ha escatimat en elogis: “Hem estat millor per banda a l'hora d'atacar contra un rival replegat que tapava el carril central i els dos laterals, especialment Sergi Roberto, han estat bé. No veig un lateral dret millor que Sergi Roberto per al Barça, ja que tenim la pilota sempre, i m'agrada que li agafi el gust a la posició”. Pel que fa al paper dels interiors, ha destacat les “moltes possibilitats” que té i que el fet d'apostar per uns o altres, depèn de diversos factors: “Decidim en funció del que veiem, del perfil dels rivals, de moltes coses, però qualsevol dels que tenim pot jugar en les dues posicions i durant el partit també poden canviar”.

EL 0-5

“És un resultat enganyós. Pot semblar que ha estat fàcil i senzill i no ho ha estat”

EL PRIMER TEMPS

“El bon rendiment de la primera part ens ha permès avançar-nos amb dos gols”

COSES A CORREGIR

“No hem tancat el partit i si et marquen, llavors entrar la por i es veu un altre partit”

ELS INTERIORS

“Ens donen moltes possibilitats i decidim en funció de moltes coses”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)