Barça

València encara crema

El partit de Mestalla. El club valencianista, amb l'ajuda de la policia, ha localitzat la persona que va llançar l'ampolla, i manté que Neymar i altres jugadors van provocar els aficionats

A València encara no han paït la derrota en l'últim minut contra el FC Barcelona. Si després del partit ja van parlar de robatori perquè Undiano Mallenco no va anul·lar el primer gol de Messi i no va expulsar Sergio Busquets, dos dies després intenten fer passar els jugadors del Barça com els grans responsables del que va passar durant la celebració del gol de penal de Messi, amb el llançament d'una ampolla que va impactar al cap de Neymar i Luis Suárez. Malgrat que el club valencianista, com no podia ser d'una altra manera, va condemnar l'acció, el diari Superdeporte, en l'edició d'ahir, obria amb una portada amb el títol de “Farça”, i acusava els blaugrana de provocadors, d'haver insultat i d'haver fet teatre. I assenyalen sobretot Neymar, que es va continuar discutint amb Enzo Pérez al túnel de vestidors. La informació assenyala que no és el primer cop que els jugadors del Barça celebren els gols dirigint-se al sector de la graderia on està situada la grada d'animació del València.

El club i la policia ja han localitzat la persona que va llançar l'ampolla que va impactar en Neymar després d'observar diverses imatges del circuit intern del club i de les televisions. Quan el tinguin identificat, el club té la intenció d'expulsar-lo de soci si té aquesta condició.

El València s'enfronta a una sanció econòmica amb advertiment sobre un possible tancament del camp per part del comitè antioviolència. També van llançar una bossa de pipes a Paco Alcácer, que també va rebre insults.

D'altra banda, el comitè tècnic d'àrbitres sospesa denunciar el director esportiu del València, Suso García Pitarch, per les seves declaracions al final del partit, quan va dir que a Undiano Mallenco li farà “vergonya” quan torni a veure el partit, i també hi va afegir que el futbol espanyol “no es pot permetre un arbitratge tan lamentable com el d'avui”.

‘SUPERDEPORTE'

El diari valencià acusa els jugadors de provocar, fer teatre i insultar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)