Barça

futbol

Barça

El Barça retira la confiança a Tebas

Resposta. El club blaugrana comunica que durà les declaracions del president de la LFP i les valoracions del comitè de competició al Tribunal Administratiu de l'Esport perquè valori si són apropiades i si generen violència

El FC Barcelona ha comunicat aquesta tarda que exigirà al Tribunal Administratiu de l'Esport que obri els procediments disciplinaris que corresponguin a Javier Tebas i als membres del comitè de competició de la RFEF per les “manifestacions i valoracions inadmissibles” sobre el comportament dels jugadors del FC Barcelona en ser agredits a Mestalla.

D'aquesta manera el club blaugrana ha confirmat la seva total pèrdua de confiança en el comitè de Competició i en el president de la LFP, com també ha fet saber el propi Josep Maria Bartomeu a través dels mitjans oficials del club. “La gent que estem al capdavant dels estaments del món del futbol hem de transmetre tranquil·litat, i el senyor Tebas, amb les seves declaracions, ha posat més llenya al foc. Són declaracions irresponsables, impròpies d'un dirigent, ja que fomenten violència, i no poden quedar en un no res”, ha afirmat Bartomeu, que ha deixat ben clara la nova postura del FC Barcelona respecte la figura del president de la LFP. “Fets com aquests fan que el Barça perdi la confiança en el senyor Tebas, al qual hem escollit tots els clubs. Ell ha de defensar-nos a tots assegurar i la bona relació entre els jugadors i els clubs. És evident que amb les seves declaracions això no es compleix”. El president del FC Barcelona, a més, també ha manifestat que les valoracions del comitè de competició no tenen cap sentit, i que per això el club també les durà al TAD perquè les valori.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)