Barça

Marlon, i l'oportunitat per guanyar-se el seu futur

Reforç. Luis Enrique comptarà amb el brasiler per cobrir les baixes en l'eix defensiu. En el club consideren que pot arribar a tenir nivell primer equip

Els múltiples lesionats que té el Barça a l'eix de la defensa obligaran Luis Enrique a comptar amb Marlon Santos, el central brasiler provinent del Fluminense fitxat aquest estiu perquè juguès en el filial. Ahir va entrenar amb el primer equip i dissabte entrarà en la convocatòria pel partit contra el Granada i molt possiblement dilluns formarà part de l'expedició que viatjarà cap a Manchester per disputar la quarta jornada de la Champions contra el City de Pep Guardiola.

La confiança en Marlon no és només fruit de les circumstàncies. Luis Enrique ja va quedar impressionat amb la qualitat del defensa brasiler durant la pretemporada -se'l va endur a St George's Park- i també se l'hauria emportat a Liverpool si no hagués hagut d'anar al Brasil per problemes amb el seu visat, que són els que van impedir-li debutar abans d'hora amb el Barça B. Ho va fer contra el Cornellà al Miniestadi. Gerard López també confia en ell i quan calgui prendre una decisió sobre el seu futur els seus informes seran favorables. “Encara li queda agafar el ritme del futbol europeu però té un futur brillant”, ha dit d'ell.

Serà a finals de temporada quan el FC Barcelona haurà de prendre una decisió. Marlon, si li toca jugar algun minut en aquests partits, té al seu davant l'oportunitat de guanyar-se el seu futur al Barça. Dependrà de la seva projecció i en el club consideren que pot arribar tenir nivell pel primer equip. Si això ho decideixen els responsables esportius s'executaria la opció de compra per sis milions d'euros, que en el cas que Marlon jugués 5 partits amb els de Luis Enrique s'activaria automàticament.

El jove central brasiler, de 21 anys, està convençut que té qualitats per guanyar-se la continuïtat. Ambiciós i treballador, a l'estiu ja afirmava a L'Esportiu les ganes que tenia de formar part de la família blaugrana. “Només amb el fet d'estar anant al Barça, podria ser a l'equip D. Tinc un període d'adaptació que pot ser més ràpid o més lent, però el que vull és aprofitar el dia a dia, estar allà, conviure, conèixer tot l'ambient..”, va assenyalar.

EL FUTUR

Si juga 5 partits amb el primer equip s'activa automàticament l'opció de compra

OPORTUNITAT

Amb només dos centrals, Luis Enrique també se'l podria endur a Manchester

Nili i Carbonell també s'entrenen

Els deu jugadors que havien tingut permís fins avui s'han afegit a aquells que van jugar a Tarragona la final de la Supercopa de Catalunya. Ter Stegen, Rakitic, Busquets, Luis Suárez, Messi, Neymar Jr, Mascherano, Digne, Sergi Roberto i Umtiti han tornat a exercitar-se per preparar la visita del Granada. La sessió l'han completat tres jugadors del filial. Marlon, Nili i Carbonell, que podrien tenir oportunitats en els propers partits. Un entrenament en el que els jugadors ja s'han entrenat amb la nova pilota d'hivern de la lliga, que s'utilitzarà a partir de la jornada 10.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)