Barça

Futbol

Primera divisió

“Nosaltres volem la pilota i ells no la voldran, ens entendrem”

Luis Enrique. Entrenador del FC Barcelona

Luis Enrique, entrenador del FC Barcelona, ha fet aquest migdia la roda de premsa prèvia al clàssic de demà. Aquests són les seves millors respostes.

Real Madrid: “És un equip molt organitzat defensivament, que no necessita la pilota per poder competir, que aprofita bé les accions a pilota aturada i les transicions ràpides que fa. És un equip amb molta qualitat individual, amb jugadors top que fan molt de mal al rival”.

Andrés Iniesta: “Recuperar a un jugador sempre és positiu i una bona notícia per al grup. Si és el nostre capità, encara més. No crec que l'estil sigui diferent només per un jugador. El futbol és un joc col·lectiu. Ell és un referent per marcar aquest estil, però som un grup”.

Gareth Bale: “No vull parlar de baixes perquè ens passa a tots els equips amb aquest calendari tan carregat. No sóc dels que es queixa quan té baixes. És evident que Bale és important, però no em condiciona si juga o no juga”.

La lliga: “No crec que el resultat de demà sigui determinant. Estem a la jornada 14 i encara queda molt. És evident que si guanya el Real Marid, pot aconseguir un avantatge gran, però no crec que el resultat sigui determinant per a la lliga”.

Crítiques pel joc. “És important guanyar el clàssic per com està la classificació, perquè és un partit especial per a tots els culers, però no per aturar les crítiques. Fins i tot les considero necessàries”.

El partit. “Espero un Real Madrid semblant al l'any passat, que no voldrà la pilota. Nosaltres la voldrem i ens entendrem. Espero un equip molt directe, efectiu, que farà atacs curts i amb jugadors efectius en els metres finals. Nosaltres volem tenir la pilota, generar oportunitats i aprofitar els espais que trobem”.

Optimisme. “Sóc optimista perquè veig com entrena i competeix l'equip cada dia. Hi ha molts equips bons a Espanya i Europa, però cap millor que nosaltres”.

La tàctica: “Si juguen amb un 4-1-4-1, juga Casemiro en el pivot, els hi dona més força. Si juguen amb un 4-4-2 juga Isco. Depèn dels jugadors i no dels esquemes. Un és més defensiu i l'altre més ofensiu. Hem treballat amb les dues opcions”.

Piqué i Alba. “Estan en el procés de jugadors que han acabat amb molèsties. Han entrenat avui i estan en condicions de competir”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)