Barça

Dos favorits i Griezmann

Premi The Best. El davanter de l'Atlético de Madrid se suma a Leo Messi i Cristiano Ronaldo en la terna de finalistes que va anunciar la FIFA després de les votacions recollides

Leo Messi, Cristiano Ronaldo i Antoine Griezmann són els tres finalistes definitius del premi The Best, atorgat per la FIFA al millor jugador del 2016. Així ho va revelar ahir el màxim organisme del futbol mundial una vegada recollits els vots dels capitans i els entrenadors de les seleccions estatals, d'un grup de periodistes especialitzats i dels aficionats que han votat al lloc web de la FIFA. La llista inicial incloïa 23 futbolistes, entre els quals, a banda de Messi, també hi havia els blaugrana Luis Suárez, Neymar i Andrés Iniesta.

El vencedor del guardó, hereu del FIFA World Player després que l'organisme federatiu i la revista France Football –organitzadora de la Pilota d'Or– hagin decidit trencar l'acord per entregar un premi conjunt (entre 2010 i 2015), es coneixerà en la gala que se celebrarà a Zuric el 9 de gener.

La presència de Griezmann en la terna de finalistes era la principal incògnita a revelar, ja que Messi i Cristiano Ronaldo ja apareixien com a clars candidats al guardó. En aquest sentit, és la primera vegada que el davanter francès de l'Atlético comparteix protagonisme amb l'argentí i el portuguès. En el seu full de serveis destaca haver estat finalista de l'última edició de la Champions, amb l'Atlético, i de l'Eurocopa, amb França, a banda d'erigir-se en el màxim golejador de la gran cita de l'estiu passat.

Precisament els títols obtinguts per Cristiano en els dos tornejos esmentats –amb el Madrid i Portugal, respectivament– impulsen les aspiracions del davanter portuguès en el seu habitual duel amb Messi pels principals guardons individuals. L'astre blaugrana, per la seva banda, pot presumir d'haver estat, una vegada més, el gran líder del Barça en la consecució de l'últim doblet de lliga i copa, a banda d'arribar a la final de la copa Amèrica amb l'Argentina. Tot plegat, amb una col·lecció de jugades i gols espectaculars.

CERIMÒNIA

El vencedor es coneixerà en la gala que se celebrarà el 9 de gener a Zuric
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)