Barça

futbol

barça

S'albira un canvi de disseny

Samarreta 2017/18. L'equipament que s'ha filtrat a través de les xarxes socials presenta un canvi substancial respecte al d'enguany, amb franges més àmplies a la part central i més estretes a cada costat

La samarreta blaugrana per a la temporada que ve presentarà un disseny ben diferent al d'enguany, segons les imatges que ahir es van filtrar per diverses xarxes socials. La novetat més visible és la variació de les mides de les franges del primer equipament. Les centrals són més amples respecte a les dels costats, que es van estrenyent. Un disseny que recorda el del curs 2011/12, sobretot per l'ús d'aquestes franges estretes. Llavors, però, feien un peculiar efecte diagonal jugant amb les mides i els colors blau i grana.

En la imatge filtrada de la nova samarreta blaugrana també apareix el logotip del nou patrocinador, Rakuten, que substituirà Qatar Airways a partir del curs vinent.

Pel que fa al segon i el tercer equipament, la prioritat és l'elecció de colors ben diferenciats, seguint les recomanacions de la UEFA. En aquest sentit, el disseny amb els colors de la senyera, que tant d'èxit va tenir quan va sortir el curs 2013/14, no està previst entre les opcions, com tampoc ho ha estat aquest curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)