Barça

Xavier Albert Canal

Advocat

“Dubto molt que la fiscalia no entri en el cas”

LA FRASE

Una cosa és que el col·lectiu de funcionaris tingui simpaties pel Real Madrid, i una altra és que no entrin en aquest cas

Hem tingut en compte l'opinió de Xavier Albert Canal, advocat especialitzat en dret de l'esport, sobre el possible frau fiscal de Cristiano Ronaldo.

Li sembla que el cas de Cristiano s'assembla al de Messi?
Són exactament iguals, llevant d'una cosa molt important: el portuguès ha declarat alguna cosa i Messi, no. Això no vol dir que Cristiano no hagi incorregut en un delicte fiscal. Amb Messi hi havia hagut una actuació inspectora per part d'Hisenda, que havia detectat que el jugador no havia declarat uns ingressos determinats.
La fiscalia, segons vostè, hauria d'entrar d'ofici en aquest cas?
A la vista del que ha aparegut ho podria fer... o no. A mi em sembla que el més lògic és que ho fes.
Depèn, doncs, d'un criteri subjectiu...
Sí, però dubto molt que no hi entri. És un cas d'una gran magnitud, per a l'erari públic espanyol la quantitat suposadament defraudada seria majúscula.
Ho faran també si l'afectat és l'estrella del Real Madrid?
Una cosa és que el col·lectiu de funcionaris de l'Agència Tributària, amb seu a Madrid, tinguin un criteri espanyolista i amb simpaties pel Real Madrid, i una altra és que no entrin en aquest cas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)