Barça

Els sis fitxatges de l'estiu coincideixen a l'onze inicial

Recursos a escena. L'anomenat “fons d'armari” va sobresortir ahir i va permetre dosificar amb èxit referents com Ter Stegen, Piqué, Alba, Busquets i Luis Suárez

Amb tot ja decidit en la fase de grups de la Champions, la visita del Borussia Mönchengladbach ja es presentava com una oportunitat perquè Luis Enrique fes canvis respecte a l'onze blaugrana més habitual. I en aquest sentit, l'aposta de la secretaria tècnica per ampliar l'anomenat “fons d'armari” durant l'estiu va quedar ben reflectida ahir sobre la gespa del Camp Nou. Els sis fitxatges gestionats per Robert Fernández en el darrer mercat van ser titulars: Cillessen, Umtiti, Digne, Denis Suárez, André Gomes i Paco Alcácer. A més, Arda Turan i Aleix Vidal –tots dos reforços del curs 2014/15– també van formar part de l'onze. Un fet que va permetre donar descans a referents com ara Ter Stegen, Piqué, Jordi Alba, Busquets i Luis Suárez, així com respondre a les baixes per sanció de Rakitic i Neymar. I l'encaix de les peces va ser prou positiu tenint en compte la imatge mostrada per l'equip i l'ampli resultat assolit.

Per tal que els sis fitxatges de l'estiu coincidissin en l'onze, el moviment més visible va ser el d'André Gomés. Després d'actuar com a interior esquerre en els últims duels en absència d'Iniesta, el migcampista portuguès va traslladar-se al mig centre per fer les funcions de Sergio Busquets. Un canvi que el va beneficiar, tenint en compte el decebedor balanç signat en les últimes participacions. En aquest sentit, se'l va veure més còmode.

Pel que fa a Paco Alcácer, va continuar renyit amb el gol i l'únic consol que va tenir va ser donar l'assistència del tercer gol d'Arda.

Qui també va poder sortir de la gespa satisfet va ser Aleix Vidal. Després de mesos d'ostracisme i de rumors sobre un possible canvi d'aires durant el pròxim mercat d'hivern, el de Puigpelat va brillar al lateral dret en el que va ser el seu debut en la Champions. L'assistència en el segon gol d'Arda va culminar una actuació molt completa. Aprofitant la manca d'exigència defensiva, va mostrar els seus recursos ofensius amb contínues pujades a l'atac. En aquesta feina va tenir un bon aliat, Denis Suárez, que, com Aleix, també debutava en la Champions.

El paper d'ahir de Vidal, que ja va jugar dimecres passat en els setzens de copa contra l'Hèrcules, suposa la millor manera de recuperar crèdit i canviar la difícil situació dels últims mesos.

ANDRÉ GOMES

Va rellevar Busquets al mig centre i se'l va veure més còmode que d'interior

PACO ALCÁCER

Continua renyit amb el gol, però va tenir com a consol l'assistència en el tercer gol d'Arda

ALEIX VIDAL

Sense exigència defensiva, va guanyar crèdit exhibint fam i recursos ofensius
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)