Barça

“No obriran expedients”

Dilluns el Barça i la UEFA van fer públic que van arribar a un acord en el cas sobre les estelades. Va ser un triomf diplomàtic del Barça després d'un any i mig de converses amb els responsables del màxim organisme del futbol europeu i que van tancar personalment els dos presidents, Bartomeu i Ceferin. El president blaugrana, en la roda de premsa de balanç del 2016, es va felicitar per haver pogut tancar una carpeta jurídica especial, perquè afectava la llibertat d'expressió dels socis del Barça. “Estem molt satisfets amb l'acord per les estelades. Vam obrir la via jurídica i la via diplomàtica i aquesta última ha estat la bona. La UEFA es compromet a modificar aquest article i nosaltres, a retirar el recurs del TAS. Ens hem trobat interlocutors esplèndids, com el mateix president. Ara esperem que en les properes setmanes l'equip de treball de la UEFA plantegi les modificacions a la normativa.” Bartomeu va assegurar que els socis es podran expressar lliurement sense por de ser sancionats. “No ens obriran un altre expedient disciplinari per anar amb estelades al camp.”

Les organitzacions sobiranistes, en un comunicat, van celebrar la decisió de la UEFA, però demanen la retirada de les sancions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)