Barça

Sense pacte en el cas Neymar 2

En el seu balanç del 2016, evidentment, no podien faltar les preguntes sobre el casos que afecten al fitxatge de Neymar. Bartomeu va tornar a repetir que després del pacte a què s'ha arribat amb la fiscalia i Hisenda –que ja està acceptat i signat– en el primer cas, el segon, que fa referència a la denúncia de DIS cau pel seu propi pes. Perquè després de l'acord de conformitat ja reconeix que tots aquells contractes paral·lels formen part del salari del jugador i, per tant, en el segon cas no es poden considerar primes de fitxatge. Bartomeu, a més, va insistir que no van alterar el mercat de fitxatges –que és una de les acusacions, entre altres càrrecs– perquè “en el futbol els jugadors juguen on volen, i Neymar volia jugar al Barça”. En el cas Neymar 2 no pensen arribar a cap pacte.

Sobre el preu final pagat pel futbolista brasiler, va explicar que en la comptabilitat del club quedarà xifrat en 24,5 milions d'euros i que es desglossen de la manera següent: 17 del traspàs, 5,5 de la multa a Hisenda i els 2 restants per haver estat finalista de la Pilota d'Or.

LA FRASE

Agradi o no, en el món del futbol els jugadors juguen on volen, i Neymar volia jugar al Barça
Josep Maria Bartomeu
president del barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)