El PSG guanya autoestima a costa del cuer de la lliga

Rival de la Champions. Els parisencs van golejar el Lorient (5-0)

El PSG va saber aprofitar la visita al Parc dels Prínceps del modest Lorient –cuer de la lliga francesa– per retrobar bones sensacions després de la trajectòria irregular de les últimes setmanes. Thomas Meunier va avançar el futur rival blaugrana en els vuitens de la Champions en el minut 25, mentre que un gol en pròpia porteria de Zargo Touré va ampliar la distància (2-0) just abans del descans. Thiago Silva (50'), Cavani (63') i Lucas Moura (70') van acabar d'establir el còmode 5-0 en la segona part. Un triomf que permet al PSG escurçar a cinc punts la distància respecte al líder, el Niça, que va empatar.