Barça

Retorn el 30 de desembre

Descans per Nadal. El gros de la plantilla blaugrana comença avui vuit dies de vacances, que augmenten per al trident, que no es reincorporarà fins al 2 de gener

Després del duel d'ahir a la nit contra l'Hèrcules, la plantilla blaugrana no tornarà a l'activitat fins al dijous 30 de desembre. Vuit dies de descans aprofitant l'aturada de la competició per Nadal que s'amplien per a Leo Messi, Neymar i Luis Suárez, que no estan citats per reprendre la rutina blaugrana fins al dimarts 3 de gener.

Luis Enrique ja va optar per avançar les vacances als tres components del trident, així com també a Gerard Piqué, alliberant-los del compromís d'ahir de copa. D'aquesta manera, i després de disputar el derbi de diumenge passat contra l'Espanyol, Messi Neymar i Suárez ja van viatjar a l'Argentina, el Brasil i l'Uruguai, respectivament, per passar el Nadal, mentre que Piqué ha viatjat a Colòmbia, lloc d'origen de la seva parella. El trident, per tant, disposarà de catorze dies per recarregar piles.

El primer compromís del 2017 per als de Luis Enrique serà l'anada dels vuitens de copa, que tot i que falta que es concreti la data podria ser el 3 o 4 de gener. El sorteig de demà divendres decidirà el rival.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)