Barça

El Barça viatjarà dijous al matí tot i el risc de nevades

Desplaçament a Sant Sebastià. Encara que els pronòstics assenyalen que l'onada de fred portarà gelades a Guipúscoa, no està previst que l'expedició blaugrana avanci el viatge

El desplaçament del FC Barcelona a Sant Sebastià, on dijous a un quart de deu de la nit haurà de disputar el duel d'anada de l'eliminatòria de quarts de final de la copa del Rei contra la Real Sociedad, es produirà durant el matí del mateix dijous. Tot i la forta baixada de les temperatures que s'anuncia per a aquesta setmana, que a Guipúscoa pot provocar gelades i, fins i tot, nevades importants, oficialment l'expedició blaugrana no preveu avançar el viatge a dimecres per tal de no patir cap imprevist. Així doncs, la plantilla que entrena Luis Enrique volarà des de l'aeroport del Prat fins a l'aeroport de Fuenterrabia unes hores abans del partit que ha de jugar a l'estadi d'Anoeta contra l'equip que entrena Eusebio Sacristán.

Segons les previsions meteorològiques, una massa d'aire continental portarà fred intens també al País Basc durant els pròxims dies, amb màximes que no superaran els zero graus i mínimes que podrien arribar als 5 graus negatius. El descens de les temperatures va començar ahir, de manera sobtada, i es mantindrà unes quantes jornades, fins al cap de setmana, amb especial incidència dimecres i dijous. Durant les hores prèvies i en el moment en què tingui lloc l'enfrontament entre la Real Sociedad i el FC Barcelona, doncs, l'ambient serà gèlid, especialment fred.

EL DIA DEL PARTIT

L'onada de fred va començar ahir i serà especialment intensa demà i dijous

NO CANVIEN

L'expedició blaugrana volarà a Sant Sebastià unes hores abans del partit
En els pròxims dies, al País Basc s'esperen mínimes de -5 i màximes de 0 graus

Pamplona 2010, un precedent perillós

El 4 de desembre del 2010, el Barça va haver de viatjar a corre-cuita, en tren i en autocar, de Barcelona a Pamplona el mateix dia que s'havia d'enfrontar amb l'Osasuna. Les temperatures també eren especialment baixes a la capital navarresa –de fet, hi va nevar–, però no va ser això el que va impedir que el viatge es fes en avió, sinó una vaga de controladors aeris. Tot i que estava previst que la situació als aeroports es normalitzés aquell matí, no va ser així, i els jugadors del Barça es van haver de dirigir a l'estació de Sants i no al Prat per iniciar el seu desplaçament. L'AVE els va dur a Saragossa i, des d'allà, van viatjar en autocar fins a Pamplona. Va ser, sens dubte, una jornada de bojos. El partit, amb tot, el va guanyar clarament (0-3) l'equip que llavors entrenava Pep Guardiola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)