Barça

“Cada cop és més a prop el dia que guanyarem a Anoeta”

Luis Enrique en nou respostes.

L'entrenador del Barça, Luis Enrique Martínez, ha comparegut en roda de premsa aquest migdia per parlar del partit de copa de demà, a Anoeta. El tècnic ha parlat de la Real Sociedad i d'alguns aspectes de l'actualitat.

Real Sociedad “No plantejarem el partit de manera diferent perquè sigui de copa. Cada eliminatòria la preparem independentment del partit de tornada. L'objectiu és guanyar, ser millor que el rival i generar més perill. En aquest cas, és evident que no hem estat bé en els anteriors partits contra aquest rival. Han estat molt superiors a nosaltres. Demà buscarem que això canviï, per superar la seva pressió alta i la seva pressió després d'una pèrdua de pilota. Tenen bon joc curt i bon joc llarg, són perillosos tan si els deixes jugar com si no els deixes jugar, tenen presència a l'àrea i jugadors per jugar en transició. Eusebio està fent un gran treball”

El partit de lliga “El meu desig és que aquest partit no s'assembli a l'últim que vam jugar a Anoeta, en què vam empatar injustament i ells van merèixer guanyar. Haurem de superar la seva pressió, molt ben organitzada. És un repte i ho acceptem així. Com diu un amic meu, és més a prop el dia que guanyarem a Sant Sebastià”

Aleix Vidal “Només em deixen convocar 18 jugadors i en tinc més de 20. Segueixo opinant el mateix de l'Aleix, però la meva feina és prendre decisions”

Rakitic “És i serà important per a l'equip i pel club. Quant a la seva renovació, no haig de comentar res. La clau és que tots els jugadors estiguin preparats i això és el que estic veient. Que diu que es tiraria d'un pont per mi? Em sembla que l'entrevista és de fa temps. No li pregunteu per això ara”

Neymar “Estic encantat amb ell. El que veig d'ell aquesta temporada és el que he vist sempre: la mateixa alegria entrenant i jugant i la personalitat necessària per a ser determinant. Aporta alguna cosa més que gols. Està fent una bona temporada”

Abelardo “No hi he parlat, però crec que s'ha arribat a un acord entre el club i ell. El futbol no sap de passat ni de sentiments, és lògic. Però el que ha fet l'Abelardo a Gijón és un miracle. Va pujar un equip a primera amb nivell de segona, el va mantenir l'any passat, amb la pitjor plantilla, i aquest any les coses no han anat bé. És especialment dolorós si una cosa així et passa a casa teva. A Abelardo se'l valorarà en la seva justa mesura amb el temps”

La punxada del Madrid “Va ser un cap de setmana positiu per a nosaltres. Vam sumar i els que van per sobre nostre van perdre. Som quatre equips destacats quan està a punt d'acabar la primera volta i tots quatre hem fet mèrits per disputar la lliga. Veurem si som capaços d'arribar fins al final. No descartaria cap dels quatre”

Porter “Tinc decidit qui jugarà demà. Serà clau el nostre porter per superar la pressió alta de la Real, perquè és el primer que ens ha de generar superioritat”

Van Gaal “Vaig tenir la sort que m'entrenés en les dues etapes i tinc una opinió molt bona d'ell. Per la relació personal que vam tenir i també, esportivament, perquè és dels millors entrenadors que he tingut. Amb molt caràcter, però un gran tècnic”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)