Barça

Luis Enrique: “Tinc molt bons jugadors per aquesta posició, però ningú és com Iniesta”

Luis Enrique ha ofert aquest migdia la roda de premsa prèvia al duel de demà al vespre contra l'Eibar a Ipurúa (20.45 h) corresponent a la 19a jornada de lliga. Aquestes són algunes de les valoracions destacades del tècnic:

SOBRE L'EIBAR:

“Escoltant a Mendilíbar està clar que l'Eibar serà fidels al joc que els fa ser on estar en una posició còmode a la lliga.”

VIRTUTS DEL RIVAL:

“Pot iniciar el joc en curt, té perill per la banda amb jugadors com Pedro León, i bona capacitat per rematar. Per alguna cosa esta on estan. Aquí ningú regala res.”

LESIÓ D'INIESTA:

“No canvia res. Hi ha perfils de jugadors que s'adapten millor a la posició, però la idea no canvia.”

JUGADOR SIMILAR:

“No n'hi ha cap, ni a la plantilla ni al futbol mundial. Aquest és el problema. Tinc molt bons jugadors en aquesta posició i tots estan a punt, però ningú com ell.”

POSSIBLE SUBSTITUT:

“La decisió va en funció del partit, del rival, de l'estat de forma dels jugadors en aquell moment. Tinc molt bones opcions en aquesta posició, que és la més poblada de la plantilla, i no hi ha un jugador per davant dels demés.”

PENDENT DE LA CLIMATOLOGIA:

“Sí em preocupa. És un camp que acostuma a estar en un bon estat i segons les condicions del clima pot afectar a l'espectacle. Però això ens preocupa als dos equips.”

DINÀMICA ASCENDENT:

“Busquem una dinàmica llarga de bons resultats des de principi de la temporada. Tan de bo sigui aquesta i que encadenem bastantes victòries seguides perquè les necessitem per ficar pressió als rivals a la lliga.”

SATISFET AMB L'EQUIP:

“Des que hem tornat de les vacances [de Nadal] i a pesar que en els primers dos partits no vam obtenir els resultats que mereixíem, estic molt content pel que fa al que li demano a l'equip.”

ESTAT DE MESSI

“Esta molt bé en tots els aspectes, és una evidència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)