Barça

Nova oportunitat d'Umtiti per reafirmar la titularitat

Parella de Piqué. El central francès s'ha fet un lloc en l'onze de Luis Enrique i avui, sense Mascherano, sancionat, podrà tornar a demostrar que té qualitat per formar part de l'11 de gala

Va arribar l'estiu passat com un desconegut per a molts aficionats culers, però Samuel Umtiti ha trigat poc en donar la raó als qui van apostar pel seu fitxatge. El francès ha respòs a la confiança del club i Luis Enrique amb bon futbol, contundència la darrera i molt poques errades, fet l'han dut a ser, a aquestes alçades de la competició, la parella de Gerard Piqué. El català està molt acostumat a jugar amb Javier Mascherano al costat i els han format la parella de centrals en l'onze de gala del Barça les últimes temporades, però amb Umtiti han entrat els dubtes. El rendiment del francès l'ha fet passar per davant del futbolista argentí en diverses ocasions, com per exemple dijous. Mascherano, tot i estar obligat a descansar aquest vespre contra l'Eibar per acumulació de grogues, es va quedar a la banqueta d'Anoeta mentre que el jove defensa francès compartia eix de la defensa amb Piqué en un partit que es preveia difícil abans de començar.

Malgrat les dues lesions –distensió en el lligament lateral intern del genoll i trencament fibril·lar– que ha tingut en aquest primer tram de temporada, Umtiti ha jugat 19 partits i sembla que li ha començat a disputar, de tu a tu, el lloc a Mascherano. Al francès se li recorden poques errades, i sembla que la entesa amb Piqué, líder indiscutible de la defensa blaugrana, és immillorable. Avui, amb Mascherano a la graderia, és molt probable que la parella Piqué-Umtiti torni a liderar des del darrera al conjunt de Luis Enrique.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)