Barça

Revolució fallida en defensa

Rotacions. Gerard Piqué va ser l'únic titular a la rereguarda, completada amb Mathieu, Digne i Aleix Vidal. Els clars problemes a l'hora de treure la pilota van obligar a canviar el dibuix en la segona part

Les rotacions plantejades ahir per Luis Enrique, motivades per l'exigent duel de semifinals de copa dimecres contra l'Atlético, no van donar el resultat que s'esperava. Els canvis van ser especialment visibles en defensa, en què Piqué va ser l'únic titular que va sortir d'inici. El central català va tenir com a company a l'eix un Mathieu que fa poc que ha sortit d'una lesió. Els dos laterals, Digne i Aleix Vidal, també van rotar i desgraciadament van ser dos dels blaugrana que van estar menys encertats durant tot el partit. Piqué va ser, un cop més, el líder de la defensa, que ahir va patir més del que és habitual. La pressió elevada del Betis va dificultar la sortida de pilota i Luis Enrique va rectificar ben entrada la segona meitat, veient la incapacitat del seu equip per imposar-se als andalusos. El tècnic va fer entrar els dos laterals titulars –Sergi Roberto i Jordi Alba– i va ressituar Vidal, canviant fins i tot el sistema, per intentar que el Barça no patís tant al darrere, fet que es va aconseguir en els minuts finals, amb el resultat en contra, quan la pressió dels locals va baixar una mica. Dimecres vinent contra l'Atlético, menys rotacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)