Barça

Obús descomunal i enèsima obra d'art de Messi

El Calderón i l'Atlético l'exciten. Amb el golàs d'ahir, Leo ja suma 26 gols en 31 partits contra el conjunt ‘colchonero'. Ja ha marcat set gols a Miguel Ángel Moyá en la seva carrera

Minut 32 de la primera part. El Barça gira l'atac d'esquerra a dreta. Messi descarrega a la banda per a Rakitic, el croat hi posa un punt de pausa, aixeca el cap i torna a combinar amb Messi i, a partir d'aquí, es genera el silenci al Calderón. Control orientat de Leo a uns metres del balcó de l'àrea, que agafa la defensa de l'Atlético descompensada en la basculació, i obús descomunal de l'argentí amb l'interior del peu esquerre que toca lleugerament el pal i acaba al fons de la xarxa. Gardela inapel·lable, impossible per a Miguel Ángel Moyá. Golàs. Sempre Messi. Virulència i estètica a parts iguals.

Leo Messi va tornar a castigar ahir l'Atlético. El Calderón l'excita. Potser hi torna si el Barça juga la final de la copa del Rei [fa dies que es parla que el Vicente Calderón podria ser la seu de la final com a cloenda de l'estadi abans del trasllat dels colchoneros al Wanda Metropolitano]; però, per si de cas no hi tornés, Messi va voler acomiadar un dels seus estadis fetitxes amb tots els honors. Allà ha deixat gols per a la història. El d'ahir entra directament al club dels seus gols selectes. Bon partit de l'argentí i vint-i-sisè gol a l'Atlético en trenta-un partits. Messi es va tornar a acarnissar contra una de les seves víctimes favorites [només al Sevilla n'hi ha marcat més, 27]. Molts gols ha fet a l'Atlético i molts gols ha fet a Moyá. El d'ahir és tot just el segon que fa al porter de Benisalem com a porter de l'Atlético, però ja és el setè que li marca comptant els gols que li va fer quan era porter del Mallorca i el Getafe.

Quatre gols suma Leo en la copa aquesta temporada i encara podrien ser més si la falta que va estavellar al travesser (75') hagués acabat a la xarxa. Rosca dolça per sobre de la tanca que va merèixer un premi major.

L'única nota negativa del seu partit d'ahir, la targeta que li va mostrar Ricardo de Burgos Bengoetxea i que el deixa a una groga de la suspensió. Si la veiés dimarts al Camp Nou, Déu no ho vulgui, es perdria la final. Neymar ja es perdrà la tornada, amb Messi, zero bromes.

PERILL REAL

Alerta perquè, amb la groga d'ahir, si dimarts en veiés una altra, es perdria la final
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)