Barça

Luis Enrique “Cap jugador de la plantilla pensa que està fet”

Luis Enrique ha ofert aquest migdia la roda de premsa prèvia a la visita de demà de l'Atlético al Camp Nou, corresponent a la tornada de semifinals de la copa. L'1-2 de la setmana passada al Calderón dóna avantatge als blaugrana, però el tècnic asturià adverteix dels perills del rival. Aquestes són algunes de les seves impressions.

L'ELIMINATÒRIA:

“Està ben enfocada, però no és definitiu. És clau tenir el suport dels aficionats, i encara més en partits com aquests.”

PLANTEJAMENT DE L'ATLÉTICO:

“L'Atlético al Camp Nou ha fet bones actuacions, però amb plantejaments més propers a la seva àrea. Demà, pel resultat de l'anada, és provable que veiem un altre Atlético, que arrisqui més i pressioni més amunt.”

RENDIMENT DE LES ROTACIONS:

“Tinc una plantilla d'altíssim nivell; sempre he tingut la sensació que tots els fitxatges ens han ajudat. En general,, estic molt satisfet del seu rendiment.”

JUGADORS AMONESTAT:

“Són experts en partits d'aquest nivell i no els condiciona per a res. El primer objectiu és guanyar l'Atlético i presentar-nos a la final.”

SENSE CONFIANCES:

“El resultat de l'anada és bo per a nosaltres, però cap jugador de la plantilla pensa que està fet. Per la necessitat del rival ben segur que patirem en algun moment del partit.”

DISPONIBILITAT D'INIESTA I BUSQUETS:

“Cada dia estan millor. Podria ser que ja estiguessin [per jugar], o no…”

GERARD PIQUÉ:

“El fet de substituir-lo en l'últim partit va ser una gran decisió. En principi està disponible, però demà ho acabarem de veure.”

MOTIVACIÓ EXTRA:

“[La copa] és un torneig que se'ns dona especialment bé. Seria un gran fita poder arribar a la final. Per mi seria la tercera final de copa com a entrenador, i la quarta seguida del Barça.”

IMPORTÀNCIA DE LA COPA:

“És la mateixa que els anys anteriors. Des del principi tenim l' objectiu de guanyar-ho tot.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)